Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici e convins de jucătorul de 400.000 de euro. „Va picta la FCSB!”

Horia Ivnaovici crede că Vlad Chiricheș se va impune ca un titular la FCSB.
19.08.2023 | 15:45
Horia Ivanovici e convins de jucatorul de 400000 de euro Va picta la FCSB
Horia Ivanovici e convins de jucătorul de 400.000 de euro. „Va picta la FCSB!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a ieșit din preliminariile Conference League, după 2-0 în Danemarca, la Nordsjaelland, iar pentru Gigi Becali și echipa sa mai există un singur obiectiv: câștigarea campionatului. Horia Ivanovici știe cine va fi omul decisiv la echipă, în sezonul următor.

Horia Ivanovici, laude pentru Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș a fost personajul negativ pe Right to Dream Arena, în Danemarca. Acesta a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, iar FCSB nu a reușit, în 10 oameni, să domine meciul.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI crede că, în ciuda acestui meci, Vlad Chiricheș se va impune ca un adevărat fundaș la vicecampioana, însă spune că acesta trebuie să demonstreze mai mult că este un lider al vestiarului.

În opinia lui, Vlad Chiricheș nu și-a dat seama că arbitrul meciului așteaptă prima ocazie pentru a-l elimina, iar fundașul trecut pe la Napoli și Spurs i-a ridicat mingea la fileu.

ADVERTISEMENT

Bă Florine, l-ai văzut pe ăla că are o țintă. Arbitrul abia aștepta să îi dea galben. Mie îmi place Chiricheș, l-am văzut și ieri, are intervenții, în Superligă va picta.

L-ai luat si îi dai 500.000 de euro ca să facă diferența în momente de genul ăsta. Nu să marcheze, dar măcar să nu ia roșu. Mulți au vaertizat când au venit, că e jucător bun, dar face și gafe.

ADVERTISEMENT

E gafă, când îți lași echipa… 11 la 11 poate îi egalai”, a spus HORIA IVANOVICI, la FANATIK SUPERLIGA.

Vlad Chiricheș a revenit vara asta la FCSB, după 10 ani în care a jucat în Italia și Anglia. Căpitanul echipei naționale a jucat la Spurs, Napoli, Sassuolo și Cremonese, între mandatele de la FCSB. Transferul lui în Anglia a fost, la acel moment, un record pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

De atunci, doar Nicolae Stanciu și Dennis Man au plecat pe sume mai mari din țară în străinătate.  110 meciuri în Serie A și 27 de meciuri în Premier League sunt în CV-ul jucătorului cu 75 de selecții în națională. Doar 13 jucători au adunat mai multe meciuri la națională. Este, însă, cel mai selecționat jucător încă aflat în activitate.

FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT