Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ngezana a primit o veste de ultim moment. Ce legătură are Chiricheș. Exclusiv

Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana se pregătește de debutul oficial la FCSB. Din informațiile FANATIK acesta va fi titular în locul lui Vlad Chiricheș la meciul cu Poli iași.
18.08.2023 | 15:35
Ngezana a primit o veste de ultim moment Ce legatura are Chiriches Exclusiv
Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana se pregătește de debutul oficial la FCSB. Din informațiile FANATIK acesta va fi titular în locul lui Vlad Chiricheș la meciul cu Poli iași. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

De altfel, finanțatorul Gigi Becali a anunțat acum o săptămână că jucătorul adus de la Kaizer Chiefs ar putea fi folosit în partida din etapa a 6-a din SuperLiga, programată duminică, 20 august.

Ngezava va juca în locul lui Chiricheș în meciul FCSB – Poli Iași

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a anunțat în exclusivitate că Siyabonga Ngezana va fi titular la întâlnirea cu Poli Iași și că, cel mai probabil, acesta îi va lua locul în primul ”11” lui Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

”Nu știm dacă va juca Chiricheș, pentru că 100% debutează sud-africanul Ngezana. E posibil să nu joace Chiricheș, să-l odihnească”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Analistul Robert Niță a declarat că abia așteaptă să-l vadă la lucru pe Siyabonga Ngezana și a ținut să glumească pe seama lui Vlad Chiricheș: ”La Chiricheș mai e o problemă. Încă nu e la 100%, îi lipsește ritmul de joc. Sunt curios să-l văd pe Ngezana.

ADVERTISEMENT

Făcând o glumă, chiar vorbeam dimineață cu cineva că atunci când a venit Chiricheș a spus că are nevoie de o perioadă să se acomodeze cu mentalitatea. Uite că s-a acomodat cu protestele și cu mentalitatea mai repede decât spera”.

Gardoș l-a apărat pe Chiricheș

Vlad Chiricheș a fost eliminat stupid în meciul Nordsjaelland – FCSB 2-0 după o intervenție imprudentă asupra lui Mohamed Diomande, chiar dacă Joyskim Dawa venise pentru a-l opri pe fotbalistul danezilor. Primul cartonaș galben primit de fundașul ”roș-albaștrilor” a fost luat după ce a protestat în urma unei decizii a arbitrului în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Elias Charalambous a fost extrem de dezamăgit după eliminarea din Conference League. Cipriotul este convins că FCSB ar fi avut șanse dacă ar fi înscris la ocaziile avute și consideră că Vlad Chiricheș nu ar fi trebuit să primească primul cartonaș galben.

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș a sărit în apărarea lui Vlad Chiricheș și consideră că acesta a făcut un lucru normal când s-a dus la arbitru să protesteze la finalul primei reprize a partidei Nordsjaelland – FCSB 2-0 și a primit primul cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Aflați cele mai noi și mai tari informații din fotbalul românesc doar urmărind LIVE, în fiecare luni, marți și miercuri, de la 10:30, pe homepgae-ul FANATIK.ROemisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Premiera emisiunii poate fi urmărită în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Ngezana, titular în locul lui Chiricheș

ADVERTISEMENT