Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali confirmă, Dawa si Edjouma sunt gata de transfer: “Îl dau și împrumut”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Dawa și Edjouma sunt foarte aproape să se transfere la echipe din străinătate.
01.08.2023 | 14:13
Becali confirma Dawa si Edjouma sunt gata de transfer Il dau si imprumut
Gigi Becali a anunțat că Dawa și Edjouma sunt aproape să plece de la FCSB. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e lider în SuperLiga cu maximum de puncte, iar în Conference League e foarte aproape de calificarea în turul 3 preliminar după victoria din deplasare cu CSKA 1948 Sofia. Cu două zile înaintea returului cu bulgarii, patronul Gigi Becali a anunțat că echipa sa e foarte aproape să se despartă de doi jucători în perioada următoare.

Gigi Becali anunță transferurile lui Dawa și Edjouma: „Îi dau și împrumut!”

FCSB s-a întărit serios în zona fundașilor centrali după transferul lui Vlad Chiricheș, astfel că patronul Gigi Becali ia în calcul o cedare a lui Dawa pentru care există o ofertă din Grecia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și Edjouma ar putea să părăsească gruparea „roș-albastră”, de serviciile sale interesându-se o formație de primă ligă din Emiratele Arabe Unite, informație care v-a fost prezentată în exclusivitate în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Ce se întâmplă cu Dawa și cu Edjouma, înțeleg că aveți o9ferte din Grecia pentru Dawa și din Emirate pentru Edjouma”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe Gigi Becali, patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

„Am cerut un milion pe Edjouma și pe Dawa pot lua trei milioane. Le-am zis că dacă îl vreți împrumut pe Edjouma, dați-mi 500 de euro pentru împrumut și mai dați un milion după aia. Deci vă costă un milion jumate, dacă vreți să-l luați așa. Bine, dați banii în rate.

Dawa are ofertă din Grecia de două milioane și eu am cerut trei milioane. Nu mai știu ce echipă e. Olympiakos s-ar putea. Cred, nu știu. Dar o să dea, pentru că au zis că mai așteaptă să joace două meciuri europene”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Păi bun, dar ce faceți, că de-abia v-ați făcut fundașii centrali? Dacă vă dau 3 milioane, îl dați pe Dawa?”, a întrebat din nou Horia Ivanovici.

„Horia, tu știi la mine… Banii! Banii, banii, banii, banii, banii nu se fac așa cât la cârciumă se bea! Banii se fac la pădure, pe lemne din secure. Așa zicea tata.

ADVERTISEMENT

Nu contează ce trupă de fundași mi-am făcut. Trupă, netrupă, eu vând tot! Banii contează. Și știi de ce? Pentru că fără bani nu poți să faci nimic. Toate echipele românești sunt praf fără bani”, a explicat Gigi Becali motivele pentru care a decis să se despartă de Dawa și Edjouma în cazul în care i se vor satisface pretențiile financiare.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din mass-media românească, poate fi următită LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Totuși, dacă ați ratat transmisiunea în direct, puteți să vizionați premiera în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Becali CONFIRMA: Dawa si Edjouma, LA UN PAS DE TRANSFER

ADVERTISEMENT