Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici îl face praf pe Marius Șumudică după Israel – România 1-2: „Mai lasă aroganțele! Mai ușor cu hanoracele că unii n-au ce mânca”

Horia Ivanovici l-a pus la punct pe Marius Șumudică după criticile la adresa selecționerului și a „tricolorilor” dinaintea partidei cu Israel.
19.11.2023 | 17:35
Horia Ivanovici il face praf pe Marius Sumudica dupa Israel  Romania 12 Mai lasa arogantele Mai usor cu hanoracele ca unii nau ce manca
Horia Ivanovici nu îl iartă pe Șumudică după declarațiile dinaintea meciului cu Israel. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici nu a uitat de declarațiile acide ale lui Marius Șumudică înaintea meciului decisiv cu Israel. Moderatorul FANATIK SUPERLIGA, mesaj acid la adresa antrenorului lui Gaziantep.

Horia Ivanovici, acid cu Marius Șumudică după calificarea României la Campionatul European: „Ai făcut-o de cacao”

Horia Ivanovici a trimis „săgeți” la Marius Șumudică după criticile la adresa selecționerului înainte de Israel – România: „Șumudică a sfleclit-o iar aseară, în stilul lui de mare campion. Băi, Șumi, îți dau un sfat: Nu mai intra toată ziua pe la emisiuni. Așa prietenesc. M-ai înțeles? Nu mai crede că le știi tu pe toate că te faci de cacao, pe bune”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gaziantep a fost nemulțumit de modul în care a fost alcătuită echipa: „Vine naționala, și Edi, și îți dă cu realitatea în cap. ‘Domne, două locuri pe care le-a blocat Edi…’. Bun, cu vrăjeala aia frumoasă a ta că ai zis tu: ‘sper să greșesc’. Dar tu știi bine că asta credeai. ‘Edi a blocat două poziții, cum să joace Drăguș în stânga, cum să joci cu Pușcaș’. Toți trei în atac au jucat perfect”.

Jurnalistul mai are un sfat pentru tehnician: „Băi, Șumi, mai lasă toată ziua… Știi cum e. Cu cât intri de mai multe ori de dimineața până seara la televizor, cu atâta șansele să începi să greșești sunt mai mari. Că nimeni nu știe fotbal 100%, știi cum e”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, mesaj dur pentru Marius Șumudică: „Lasă aroganțele astea, te știam băiat deștept”

Antrenorul a fost criticat și pentru faptul că s-a lăudat cu prețul unui articol vestimentar„Iar aia cu doar mânecile și fermoarul de la hanoroc fac…. în fața ziariștilor, ca să nu mai spun că eu te știam băiat deștept. Aia cu ziariștii când ai plecat mi s-a părut așa cam de porc între noi fie vorba. Ai țipat la ziariști. Ei sunt puși să bună întrebări, mai bune sau mai puțin bune”.

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA îi aduce aminte că a mai fost dat afară de trei echipe din Turcia: „Dar acuma nu fii ca scroafa aia care se urcă în copac că ai trei victorii în Turcia. Mai ușor, mai multă modestie. Că dacă ai trei înfrângeri știi cum sunt turcii, te dau afară în șuturi. Dansezi în drum spre aeroport că te-au dat afară. Mai multă modestie nu ți-ar strica”.

ADVERTISEMENT

Mai ușor că iar ai început cu aroganțele. De multe ori te strică rău gurița aia”

Ivanovici îl ironizează pe Șumudică după analiza contrazisă în teren de „tricolori”: „Ai sfeclit-o rău de tot aseară. Domne, Pușcaș… Ți-ai băgat un alibi de-al tău, dar sperai pe naiba ca să zic așa. Inflația de declarații te duce la greșeli. Mai ușurel, tată și vezi că iar ai început-o cu aroganțele”.

Apoi a revenit la declarațiile de la aeroport: „Aia cu sacoul mi s-a părut așa de prost gust total într-o țară ca România unde salariu mediu e de 2.500-3.000 de lei, de-o mânecă de-a ta și să ne spui că… Bun, e clar că ai valoare, că ești un băiat OK, dar de multe ori te strică rău gurița aia. M-ai înțeles?”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Horia Ivanovici apreciază calitățile lui Șumudică: „Dacă tot nu înțelegi așa, chiar că într-o zi o să vezi că lucrurile nu o să mai meargă în sus, dar eu îți doresc asta pentru că ești un antrenor talentat, cu ochi la jucători. Dar repet, lasă-ne cu aroganțele că te-ai făcut de cacao națională, când ai criticat primii trei jucători din atac și ăia au fost cei mai buni”.

„Mai ușor cu hanoracele alea să nu strângă peste vreo lună prin Turcia”

Și atacurile la adresa antrenorului au continuat: „Adică beeeeeeep! Șumi: beeeeeeeeep! (n.r. arată cu degetul în jus). Ușor, tată, mai ușor, mai cu frână. L-a luat pe Drăguș totuși. Eu dacă aș fi în locul lui Șucu și aș vedea acuma cum joacă aș înnebuni. Dar am înțeles că n-a vrut el să se ducă la Rapid. 

Naționala e la Euro cu Drăguș în stânga, Pușcaș vârf și Hagi pe dreapta. Adică fix mutările pentru care l-a făcut varză pe Edi. Bineînțeles, s-ar bucura să greșească. De-aia am zis că are ochi, că a insistat și l-a luat pe Drăguș. Dar mai ușor cu hanoracele alea să nu strângă peste vreo lună prin Turcia. Vezi hanoracul ăla… Să dea Dumnezeu să-l prindă.

Ce-am eu cu Șumudică? Știi cum e Șumi? E o vorbă: ‘dacă tăceai, filosof rămâneai!’. Nu tace, culege roadele. Stai puțin, nimeni nu-i neagă farmecul. Șumi, cu ghilimelele de rigoare, dă de mâncare la toată presa. Stai să îți mai spun ceva. Mâine l-aș lua. Eu sunt invidios pe Digi că l-au luat înaintea mea și eu nu m-am orientat să-l luăm. Eu mâine l-aș semna la Fanatik”, a concluzionat Horia Ivanovici.

Nu trebuie să ratezi nicio ediție a FANATIK SUPERLIGA, în fiecare luni, marți sau vineri, LIVE pe site-ul FANATIK.RO de la 10:30. Emisiunea se vede apoi ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, la ora 17:30.

Horia Ivanovici îl desființează pe Marius Șumudică după calificarea României

ADVERTISEMENT