Sport

Șumudică a făcut show la aeroport: “Hanorac de 1.000 de euro? Doar mânecile și fermoarul costă atât!”

Marius Șumudică a comentat în stilul său caracteristic imaginile din duelul cu Rizespor care au făcut înconjurul internetului. Antrenorul lui Gaziantep s-a afișat la acel meci cu un hanorac de peste 1.000 de euro.
12.11.2023 | 12:38
Sumudica a facut show la aeroport Hanorac de 1000 de euro Doar manecile si fermoarul costa atat
Marius Sumudica vine cu noi detalii legate de celebrul hanorac
ADVERTISEMENT

Hanoracul făcut celebru de către Marius Șumudică la meciul cu Rizespor a ajuns subiect de discuție între acesta și reporterii prezenți la aeroport. Șumudică s-a declarat deranjat de prețul vehiculat și a ținut să precizeze că piesa vestimentară este, de fapt, mult mai scumpă.

Șumudică, noi detalii legate de hanoracul ajuns celebru

“Sunt obosit după drum, cu stresul. E greu când iei o echipă de pe ultimul loc, cu zero puncte, și obții 5 victorii în 8 meciuri. E ok, dar deocamdată nu am realizat nimic.

ADVERTISEMENT

Important este să rămânem în prima ligă, să facem cât mai multe puncte. În retur va fi din ce în ce mai greu, vor face toate echipele transferuri.

În România am văzut că scrieți că mă demit, voi asta știți să faceți, asta sunteți pregătiți. Că mă demit a doua zi, că am dansat, că m-am îmbrăcat cu hanorac de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dar voi ați calculat doar mânecile și fermoarul. Că am pantofi roșii, de parcă culoarea roșie nu mai există. Dar asta, asta scrieți voi în România”, a spus Marius Șumudică.

Șumudică, în hanorac pe aeroport. Sursă foto: Gsp
Șumudică, în hanorac pe aeroport. Sursă foto: Gsp

Șumudică, deranjat de întrebările reporterilor

Marius Șumudică e pe val în acest sezon. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a obținut o nouă victorie în ultima etapă, scor 3-0 cu Alanyaspor. Succesul din campionat i-a dat aripi lui Șumudică care s-a contract cu reporterii veniți la aeroport.

ADVERTISEMENT

Ultimul succes al lui Șumudică în campionat a fost realizat cu ajutorul a doi români. Alexandru Maxim și Denis Drăguș au marcat în succesul cu numărul 5 al lui Șumudică pe banca turcilor. Drăguș a reintrat în vizorul echipei naționale după forma bună arătată alături de Șumudică.

„Ar trebui ca domnul Iordănescu să mizeze pe Drăguș în atac, având în vedere forma lui din ultima perioadă?”, a întrebat reporterul, moment în care Marius Șumudică a răbufnit: “Altă întrebare idioată. Dar chiar idioată.

ADVERTISEMENT

Cum să vin eu acum, ce să-i spun lui Iordănescu, ‘bagă-l pe Drăguș că e al lui Șumudică?’ Iordănescu răspunde, el este antrenor și decide. Îmi puneți niște întrebări care nu își au rostul și creează polemică. Mă întrebați niște tâmpenii, mi-e și scârbă să mai vorbesc”.

ADVERTISEMENT