Sport

Marius Șumudică, avertisment înainte de Israel – România: “Dacă se întâmplă asta, e groasă!”

Marius Șumudică a avut un avertisment înaintea confruntării dintre Israel și România, fiind de părere că adversarii vor înscrie.
16.11.2023 | 20:25
Marius Sumudica avertisment inainte de Israel  Romania Daca se intampla asta e groasa
Marius Șumudică, avertisment înainte de Israel - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Gaziantep este convins că Israel va marca și că România trebuie să înscrie și ea dacă vrea să spere măcar la un egal, fiind de părere că „tricolorii” nu trebuie să primească primii gol.

Marius Șumudică, avertisment înainte de Israel – România

Marius Șumudică are un avertisment pentru „tricolori” înaintea meciului decisiv cu Israel, spunând că adversarii vor înscrie o dată în poarta României și că elevii lui Edi Iordănescu trebuie să marcheze și ei pentru a spera la calificare:

ADVERTISEMENT

„Drăguș e un tip care cu 24 de ore înainte de meci e ca la meci. E un jucător complet, din punctul meu de vedere, doar că Alibec compensează cu experiența.

Eu cred că dacă România se va retrage în zona roșie, având 2 rezultate: egalul și victoria, dacă ne retragem, vom avea spații. Îi vom obliga să se deschidă și vom marca”.

ADVERTISEMENT

„Dar atenție! Eu cred că Israelul va marca. Noi dacă nu vom marca în meciul ăsta, va fi greu… va fi groasă!”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Eu nu văd un 0-0!”

Marius Șumudică a continuat și a spus că meciul cu Israel este precum un baraj pentru România, care trebuie să știe cum să gestioneze duelul, sperând în calificarea „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

„Eu nu văd un 0-0. Dacă marchează România, se vor deschide și mai mult și putem ieși să mai marcăm. Dacă marchează ei, e groasă. Pentru mine e un meci de baraj. Trebuie să știi să-l gestionezi.

Drăguș își dorește foarte mult să joace, mai departe e opinia lui Edi, eu pot doar să ajut. Am pus la dispoziție toți parametri jucătorului, preparatorul meu fizic e în contact cu preparatorul fizic al echipei naționale”, a continuat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit și cu Edi înainte despre Drăguș. Sunt mândru că am jucători la echipa națională și sper să ne calificăm”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT
2,75 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la Israel - România