Life

Horoscop Alina Bădic pentru 2022: Cele cinci zodii care vor avea noroc tot anul

Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru anul 2022, dar și care sunt cele cinci semne zodiacale care se află sub protecția norocului în următoarele luni.
20.01.2022 | 23:45
Horoscop Alina Badic pentru 2022 Cele cinci zodii care vor avea noroc tot anul
Horoscop Alina Bădic pentru anul 2022. Care sunt zodiile cu noroc. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog a vorbit despre cele cinci zodii care vor avea noroc tot anul în cadrul emisiunii „360 de grade”, difuzată la B1 TV. Totodată, cititorul în stele a descoperit care sunt nativii cu stea în frunte.

Se anunță un an plin de provocări, reușite, investiții și foarte multă seriozitate. Conjuncția Mercur – Saturn este foarte interesantă pentru că arată regândirea din temelii a metodei de abordare a problemelor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Alina Bădic pentru anul 2022. Care sunt zodiile cu noroc

Taur

Anul 2022 aduce foarte multe schimbări pozitive. Norocul îți surâde în următoarele luni, asta pentru că descoperi ce ți se potrivește mănușă. Nu e o perioadă bună pentru a te împotrivi, ci mai degrabă pentru a te lăsa binecuvântat și dus de val.

2022 vine și cu o îmbunătățire legat de poziția socială. Sunt șanse foarte mari să avansezi pe linie socio-profesională, dar asta înseamnă și numeroase încercări în plan spiritual.

ADVERTISEMENT

Rac

Interesul major pe care îl ai în 2022 este strict legat de liniște și o sănătate de fier. Nu prea ai foarte multă energie. Este o perioadă extraordinară pentru a demonstra că ești o persoană calmă, care nu se mai enervează ușor.

De asemenea, astrele anunță că anul acesta norocul este pe partea de carieră. Reușești să excelezi în acele domenii în care creativitatea și talentul sunt baza. Posibile recompense în relația cu familia.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru tine anul acesta înseamnă forță și decizii majore care țin de planul personal, de oamenii dragi și pe care-i iubești. Există foarte multe provocări pentru tine, dar te așteaptă un drum clar, concret și foarte bine determinat.

Totodată, este o perioadă favorabilă pentru hotărâri, lucrurile pot intra pe făgașul normal în cele din urmă. Nu lipsesc nici oportunitățile pe zona profesională, undeva la începutul lunii februarie.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Nu îți place să bați pasul pe loc, să fii static, de aceea ai o listă întreagă de lucruri importante de făcut. Sunt posibile investiții de mare forță, precum și responsabilități în anturajul apropiat. Te bucuri din plin de socializare.

Rudele, prietenii sau colegii de la locul de muncă pot veni către tine cu dorințe și solicitări. E bine să fii atent cât și cum te pui în slujba celorlalți pentru că poți destabiliza destinul personal. Mai sunt lucruri de făcut tu cu tine.

Pești

Anul 2022 a început în forță pentru tine și așa va continua, ești în al nouălea cer. Norocul este de partea ta și te urmărește la fiecare pas, asta datorită faptului că planeta Jupiter te guvernează. Te bucuri de protecție divină.

Tot ce-ți propui se încheie într-o manieră foarte frumoasă. Sunt șanse mari să primești un cadou astral în data de 12 aprilie, trebuie urmărit în ce domeniu merge acest dar. Un Nor Nord anunță achiziții și soluționări.

ADVERTISEMENT