Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: a doua parte din septembrie 2023. Atenție, Raci!

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru a doua parte din luna septembrie 2023. La ce trebuie să fie atenți Racii?
12.09.2023 | 11:41
Horoscop Camelia Patrascanu a doua parte din septembrie 2023 Atentie Raci
Horoscop Camelia Pătrășcanu a doua parte din septembrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lui septembrie 2023, în exclusivitate pentru FANATIK! Planetele fac multe aspecte, iar perioada începe cu Mercur și Soare în zona hărniciei. Suntem extrem de atenți la muncă mai ales între 15 și 20 septembrie 2023. Toată lumea e deschisă la discuții și găsește soluții pozitive.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – a doua jumătate din septembrie 2023

Mintea ne merge extraordinar și suntem buni negociatori. Ne știm interesul mai ales între 18 și 20 septembrie. Nu ne reține nimic. Lucrurile au șansa să se aranjeze mai bine. Toată lumea comunică rapid și cu sinceritate.

ADVERTISEMENT

Apoi, avem zile din 20 septembrie, după amiază, până în 22 septembrie o Lună care traversează Săgetătorul. E vorba de acte și e bine să fim atenți la lege, la etichetă, la formalisme. Trebuie să știm să respectăm regulile. Sunt zile cu multe discuții la muncă în privința actelor. E activată relația cu șefii până pe 24 septembrie și trebuie să știm dacă ne angajăm în anumite lucruri. Un cuvânt dat cântărește foarte greu.

Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023, partea a doua. Urmează zile mai lejere, ca o atmosferă de vacanță, însă, atenție la sănătate mai ales între 27 și 29 septembrie. S-ar putea să fie nevoie de niște analize medicale. Să trecem la fiecare zodie!

ADVERTISEMENT

Berbecii au mult de lucru în a doua parte a lunii septembrie 2023. Li se recomandă, de altfel, să aibă mintea la treabă. Discută mult despre bani sau în jurul banilor. Sunt eficienți și zgârciți, pentru că au nevoie de bani. Își pot cumpăra unelte, instrumente de lucru, utilaje. Discuțiile pot fi legate de orar, de echipă, dar și de obiective pe termen scurt ale echipei. De asemenea, au loc tot felul de negocieri. Atenție la acte mai ales pe 25 septembrie!

Taurii au idei bune la muncă

Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023, parte a doua. Pentru Tauri, e o perioadă cu idei bune profesional. Lucrează bine singuri și pot obține lucrurile de care au nevoie. Nu au niciun fel de frână în a doua jumătate a lunii septembrie, astfel încât nu stau pe loc. Pot merge șnur până pe 20 sau chiar 25 septembrie cu munca. Discuții pot exista în jurul datei de 25 și nu acceptă un refuz, vor să fie lăsați în pace pentru a se putea desfășura.

ADVERTISEMENT

Gemenii pun mare preț mai ales la începutul intervalului pe liniște, pace, tihnă, cămin. Au nevoie să împărtășească lucruri cu cineva de încredere, din anturajul casei. Poate că simt nevoia să se fixeze, să vadă care e acel acasă pentru ei. Se gândesc să modeleze locul în care stau. Au multe reglaje de făcut. Dacă intenționează o schimbare, multe aspecte sunt impactate de acea schimbare.

Racii poartă discuții, fac aranjamente. Au mai multe versiuni pentru a rezolva ceva, mai multe variante. E o atmosferă încărcată în casă, căci sunt multe sarcini de dus la capăt. Banii intră în casă, dar au niște cheltuieli de făcut. Au tot felul de sarcini mărunte pe care trebuie să le rezolve.

ADVERTISEMENT

Leii sunt favorizați profesional

Horoscop Camelia Pătrășcanu: partea a doua din septembrie 2023. Leii au parte de istețime practică, financiară. Au tot felul de idei și proiecte și pentru asta trebuie să facă aplicații, cereri, să primească niște avize. Finalul de lună aduce multe discuții profesionale, dar care se rezolvă rapid.

Pentru Fecioare, această perioadă e una interesantă. Vor să își atingă obiective, să aibă impact și relevanță în mediul lor. 23 și 24 septembrie sunt zile bune, negociază financiar. Sunt foarte ferme Fecioarele. Trag tare, dar reușesc să rezolve treburi. Se mobilizează puternic.

Pentru Balanțe, a doua jumătate a lunii septembrie 2023 este una bună. Le găsește mai pregătite. Colectează date, fac niște investigații, conexiuni și își dau seama de tablou, de ansamblu. 15-20 sunt zile bune pentru sănătate. După 20 septembrie, încep să se simtă mai în formă, în tonus. Sunt ferme în relațiile cu familia.

Scorpionii își planifică foarte multe lucruri. Vor ca anumite costuri de atingere a obiectivelor să fie cât mai mici. 18-20 septembrie activează interesul pentru sănătate. Trebuie să renunțe brusc la lucrurile toxice din viața lor. Sunt interesați de bani, cum îi obțin și ce pot eficientiza.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: a doua jumătate din septembrie 2023. Săgetătorii, preocupați de carieră

Pentru Săgetători, preocuparea e legată de carieră, relația cu autoritățile, cu șefii. Vor să pună și ei mâna și să facă lucruri, dar să le fie recunoscut efortul. Pot găsi un remediu la problemele lor de sănătate.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – partea a doua din septembrie 2023. Capriconii au un început de jumătate de lună bun pentru acte. Se fac drumuri, discuții importante, negocierile sunt foarte bune. Pot avea succes în orice discuție poartă. Sunt sprijiniți astral, pun piciorul în prag. Fac impresie foarte bună. Pot fi preocupați de sănătate spre final de lună.

Vărsătorii au parte de colaborări, discuții cu alții în legătură cu planuri, activități, obiective. Discuțiile sunt fructuoase, sunt deschiși la sugestii, însă sunt un pic zgârciți. E bine că nu se complică. Pot progresa foarte repede. Pot primi invitații, după 20 septembrie, la diverse evenimente.

Peștii sunt în prima parte a intervalului în contact cu foarte multe persoane. Au nevoie de ajutor și îl cer. Trebuie să renunțe la ceva ca să poată funcționa un lucru. Trebuie să renunțe la ceva, căci le e limpede că așa nu mai merge. Pe pagina de YouTube ASTROFANATIK găsești previziunile integrale realizate de Camelia Pătrășcanu, dar și alte horoscoape la fel de interesante!

ADVERTISEMENT