Life

Lună Nouă în zodia Fecioară. Camelia Pătrășcanu, sfat pentru Gemeni!

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Fecioară este explicat de Camelia Pătrășcanu. Ce sfaturi primește fiecare zodie? Ce se va întâmpla?
10.09.2023 | 13:47
Luna Noua in zodia Fecioara Camelia Patrascanu sfat pentru Gemeni
Lună Nouă în zodia Fecioară. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Fecioară, între 13 și 15 septembrie 2023! Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen astrologic asupra fiecărei zodii.

Lună Nouă în zodia Fecioară. Camelia Pătrășcanu explică efectele

E un fenomen care ne impactează puternic și ne ajută. Se produce pe ultimele ore de Mercur retrograd. Toate astrele prezente în zodia Fecioarei ne ajută să ne integrăm energia acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Vorbim aici de orarul de viață, dinamica dintre hărnicie și odihnă, tot ce ține de viața noastră efectiv. Ne facem curat și ordine, o altă ordine decât până acum. Sigur că ne îngrijim de spațiul nostru, dar atunci când avem o Lună Nouă e vorba de o altă ordine. De asemenea, suntem mai atenți la mediul în care trăim: calitatea mediului, oamenii din jur etc.

Pentru Berbeci: sunt pragmatici și se gândesc la realizările lor. Vor să fie împăcați cu ei înșiși. Au un sentiment mai profund că și-au urmat calea. Această Lună Nouă le oferă claritatea de care au nevoie. Pot lua decizii care îi protejează financiar.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună Nouă în zodia Fecioară care aduce interes pentru copii sau legat de producțiile lor. Pot fi mai deschiși, mai comunicativi, dornici să inspire. Mulți se pot gândi nu doar la bani, ci la bucuria de a lucra.

Gemenii pot avea tulburări în casă, în cămin, cu ai lor. Chiar dacă lucrurile au fost foarte bine, sunt necesare niște schimbări pentru confort. Noul context cere adaptare și înțelegere, comunicare cu cei din jur. Se gândesc mai mult la aspectele practice. Au nevoie de anumite persoane ca să fie sprijiniți în ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Racii sunt investigativi

Pentru Raci, această Lună Nouă este isteață și intelectuală. Întorc problemele pe toate părțile. Sunt foarte investigativi. Ceva nu se leagă, prind repede firul. Își dau seama imediat ce nu funcționează. Se lămuresc în legătură cu niște episoade ale trecutului.

Pentru Lei, este o Lună Nouă în zodia Fecioară în zona banilor. Se gândesc cum să își eficientizeze mai bine activitatea. Vine ca un corolar cumva, ar trebui să știe cum să obțină mai mulți bani de pe urma muncii pe care o depun.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt vizate direct și pot avea mari schimbări de comportament, filozofie de viață și gândire. Pentru a-și îmbunătăți gesturile se vor autoeduca. Își dau seama și cu Mercur retrograd că optica lor poate merită să fie corectată, să devină mai îngăduitoare cu realitatea, așa cum este ea.

Balanțele au o Lună Nouă cu multe sentimente de înțelegere și iertare, față de alții, față de lucrurile care se întâmplă în lume. Fenomenul le poate vindeca fricile legate de viitorul improbabil, gri pe care îl anticipează. E mai degrabă vorba de viitorul colectiv, nu de viitorul lor personal. Se gândesc la ce se întâmplă în lume.

Scorpionii au o Lună Nouă în zodia Fecioară care îi ajută să înțeleagă care e rolul lor, impactul asupra comunității. Sunt văzuți bine și au publicitate bună. Merită să valorifice acest moment. Cunosc oameni cu care sunt în rezonanță.

Săgetătorii, mai atenți la rolul lor în lume

Săgetătorii sunt atenți la rolul pe care îl au nu doar profesional, ci și în mediul în care trăiesc. Vor să fie mai relevanți, mai prezenți, mai dinamici și mai vizibili. Simt că mai pot spune câte ceva.

Capricornii sunt ajutați să ia mai mult aminte la ce spun, ce gândesc, ce informații au alții. Vin în contact cu niște informații grozave de la oameni. Pot afla asta de la profesori sau participă la întruniri care le schimbă perspectiva și oportunitățile.

Vărsătorii depind într-un fel de celălalt. Li se cere să fie mai îngăduitori și înțelegători, nu ostili, nu atât de critici. Sunt nevoiți să încurajeze să dea tot ce au mai bun. Să fie subtili, dar fără să manipuleze.

Peștii au întâlniri relevante. Toate contactele care au loc pe 13, 14 și 15 septembrie sunt importante pentru nativii de apă. Apoi, Luna Nouă le propune să se comporte altfel, să cunoască mai mult eticheta, cutumele sociale, regulamentele după care oamenii funcționează nu pentru a le face lor pe plac, ci pentru a se adapta mult mai bine în contexte.

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
”Cea mai curajoasă”: ce a făcut o rusoaică, după moartea lui Aleksei Navalnîi
”Cea mai curajoasă”: ce a făcut o rusoaică, după moartea lui Aleksei Navalnîi
Ce spune China despre vânzarea de arme Rusiei pentru războiul din Ucraina. Mesajul...
Ce spune China despre vânzarea de arme Rusiei pentru războiul din Ucraina. Mesajul clar către Kiev
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep...
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
O tânără care lucrează într-unul dintre cele mai grele domenii câştigă 100.000 de...
O tânără care lucrează într-unul dintre cele mai grele domenii câştigă 100.000 de lire pe an. Călătoreşte în toată lumea
Un jucător la Loto a pierdut 36 de milioane de dolari pentru că...
Un jucător la Loto a pierdut 36 de milioane de dolari pentru că nu și-a validat la timp biletul câștigător
Povestea familiei care a construit o casă modernă din baloți de paie: „Soba...
Povestea familiei care a construit o casă modernă din baloți de paie: „Soba ajută la încălzirea întregii locuințe” FOTO
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Care sunt cele mai norocoase zodii săptămâna aceasta. Au parte numai de bucurii...
Care sunt cele mai norocoase zodii săptămâna aceasta. Au parte numai de bucurii în această perioadă
Survivor All Stars face schimbări majore. Vedeta luată prin surprindere
Survivor All Stars face schimbări majore. Vedeta luată prin surprindere
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Florin Ristei a ajuns la spital, după separarea de Naomi. Despărțirea l-a măcinat...
Florin Ristei a ajuns la spital, după separarea de Naomi. Despărțirea l-a măcinat până a fost dus la urgențe. ''Era să moară, acum și-a revenit''
Anunțul făcut de Florin Călinescu a stârnit multe reacții. Revine în politică: „E...
Anunțul făcut de Florin Călinescu a stârnit multe reacții. Revine în politică: „E un partid nou”
Zodiile care au parte de un miracol în martie 2024. Ei sunt nativi...
Zodiile care au parte de un miracol în martie 2024. Ei sunt nativi care vor trăi o primăvară ca-n filme