Life

Lună Nouă în zodia Fecioară. Camelia Pătrășcanu, sfat pentru Gemeni!

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Fecioară este explicat de Camelia Pătrășcanu. Ce sfaturi primește fiecare zodie? Ce se va întâmpla?
10.09.2023 | 13:47
Luna Noua in zodia Fecioara Camelia Patrascanu sfat pentru Gemeni
Lună Nouă în zodia Fecioară. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Fecioară, între 13 și 15 septembrie 2023! Camelia Pătrășcanu explică efectele acestui fenomen astrologic asupra fiecărei zodii.

Lună Nouă în zodia Fecioară. Camelia Pătrășcanu explică efectele

E un fenomen care ne impactează puternic și ne ajută. Se produce pe ultimele ore de Mercur retrograd. Toate astrele prezente în zodia Fecioarei ne ajută să ne integrăm energia acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Vorbim aici de orarul de viață, dinamica dintre hărnicie și odihnă, tot ce ține de viața noastră efectiv. Ne facem curat și ordine, o altă ordine decât până acum. Sigur că ne îngrijim de spațiul nostru, dar atunci când avem o Lună Nouă e vorba de o altă ordine. De asemenea, suntem mai atenți la mediul în care trăim: calitatea mediului, oamenii din jur etc.

Pentru Berbeci: sunt pragmatici și se gândesc la realizările lor. Vor să fie împăcați cu ei înșiși. Au un sentiment mai profund că și-au urmat calea. Această Lună Nouă le oferă claritatea de care au nevoie. Pot lua decizii care îi protejează financiar.

ADVERTISEMENT

Taurii au o Lună Nouă în zodia Fecioară care aduce interes pentru copii sau legat de producțiile lor. Pot fi mai deschiși, mai comunicativi, dornici să inspire. Mulți se pot gândi nu doar la bani, ci la bucuria de a lucra.

Gemenii pot avea tulburări în casă, în cămin, cu ai lor. Chiar dacă lucrurile au fost foarte bine, sunt necesare niște schimbări pentru confort. Noul context cere adaptare și înțelegere, comunicare cu cei din jur. Se gândesc mai mult la aspectele practice. Au nevoie de anumite persoane ca să fie sprijiniți în ce au de făcut.

ADVERTISEMENT

Racii sunt investigativi

Pentru Raci, această Lună Nouă este isteață și intelectuală. Întorc problemele pe toate părțile. Sunt foarte investigativi. Ceva nu se leagă, prind repede firul. Își dau seama imediat ce nu funcționează. Se lămuresc în legătură cu niște episoade ale trecutului.

Pentru Lei, este o Lună Nouă în zodia Fecioară în zona banilor. Se gândesc cum să își eficientizeze mai bine activitatea. Vine ca un corolar cumva, ar trebui să știe cum să obțină mai mulți bani de pe urma muncii pe care o depun.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt vizate direct și pot avea mari schimbări de comportament, filozofie de viață și gândire. Pentru a-și îmbunătăți gesturile se vor autoeduca. Își dau seama și cu Mercur retrograd că optica lor poate merită să fie corectată, să devină mai îngăduitoare cu realitatea, așa cum este ea.

Balanțele au o Lună Nouă cu multe sentimente de înțelegere și iertare, față de alții, față de lucrurile care se întâmplă în lume. Fenomenul le poate vindeca fricile legate de viitorul improbabil, gri pe care îl anticipează. E mai degrabă vorba de viitorul colectiv, nu de viitorul lor personal. Se gândesc la ce se întâmplă în lume.

Scorpionii au o Lună Nouă în zodia Fecioară care îi ajută să înțeleagă care e rolul lor, impactul asupra comunității. Sunt văzuți bine și au publicitate bună. Merită să valorifice acest moment. Cunosc oameni cu care sunt în rezonanță.

Săgetătorii, mai atenți la rolul lor în lume

Săgetătorii sunt atenți la rolul pe care îl au nu doar profesional, ci și în mediul în care trăiesc. Vor să fie mai relevanți, mai prezenți, mai dinamici și mai vizibili. Simt că mai pot spune câte ceva.

Capricornii sunt ajutați să ia mai mult aminte la ce spun, ce gândesc, ce informații au alții. Vin în contact cu niște informații grozave de la oameni. Pot afla asta de la profesori sau participă la întruniri care le schimbă perspectiva și oportunitățile.

Vărsătorii depind într-un fel de celălalt. Li se cere să fie mai îngăduitori și înțelegători, nu ostili, nu atât de critici. Sunt nevoiți să încurajeze să dea tot ce au mai bun. Să fie subtili, dar fără să manipuleze.

Peștii au întâlniri relevante. Toate contactele care au loc pe 13, 14 și 15 septembrie sunt importante pentru nativii de apă. Apoi, Luna Nouă le propune să se comporte altfel, să cunoască mai mult eticheta, cutumele sociale, regulamentele după care oamenii funcționează nu pentru a le face lor pe plac, ci pentru a se adapta mult mai bine în contexte.

 

ADVERTISEMENT