Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce gesturi trădează fiecare zodie. De ce sunt Scorpionii și Capricornii duri

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum comunică fiecare zodie? Care sunt gesturile care le trădează pe zodii? Află lucruri complet nebănuite.
15.08.2023 | 11:19
Horoscop Camelia Patrascanu Ce gesturi tradeaza fiecare zodie De ce sunt Scorpionii si Capricornii duri
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum comunică zodiile. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

În acest horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, vom afla cum comunică zodiile. Fiecare zodie are o modalitate de a-și exprima ideile. Când vorbim de comunicare nu vorbim doar despre vorbe, ci și despre gesturi, ticuri. Cum comunică fiecare zodie, așadar, dincolo de cuvinte?

Horoscop Camelia Pătrășcanu: cum comunică fiecare zodie

Berbecii au un fel de a comunica direct, limpede, clar. Au verb, se prind la glume. Sunt destul de glumeți, uneori cu accente sarcastice, dar fac poante bune. Ei pun întrebări, o fac foarte rapid, nici nu te lasă să îți termini fraza. Nu acceptă descrierile bombastice, cuvinte care descriu imagini, ci vor explicații concrete.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Taurii pun accent pe stare, senzații, emoții, cât de mult le place lor un anumit lucru, de ce le displace un anumit lucru. Starea pe care le-o dă un lucru, confortul, starea de bine contează foarte mult. În comunicare, vor pune accentul pe bucuria, plăcerea pe care le-o dă un anumit lucru.

Gemenii comunică vioi, sunt spontani. Sunt inocenți, amuzanți, interesați de tot și de toate. Comunicarea lor e zglobie. Se prind repede, le merge mintea și sunt foarte spontani. În comunicarea cu cei din jur apreciază foarte mult umorul.

ADVERTISEMENT

Racii au mereu nevoie de detalii în comunicare

Racii comunică minuțios, atent, au nevoie de detalii, au nevoie de elemente descriptive, care le dau o abundență de informații. Apreciază exactitățile, sub aspectul ambientului, nu doar al cifrelor exacte. În  comunicarea cu cei din jur, când sunt emotivi se bâlbâie sau sunt muți.

Leii iubesc să transmită idei, sunt destul de structurați. Foarte mulți Lei, mai ales cei de iulie, dau multe informații legate de surse, de unde se informează. Reușesc să facă multe descrieri, conexiuni. Sunt foarte culturali, cumva, și asta le place celor din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt interesate de multe elemente ascunse, discrete, ce nu observă ceilalți, ele observă. Nu se lasă convinse ușor, probează, verifică. Pot cere probe, cer dovezi, pun întrebări suplimentare. Sunt cel mai greu de convins, deși reprezintă un semn mutabil, căci se pot pune în locul celuilalt. Opun rezistență atunci când trebuie să își schimbe convingerea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt interesate de foarte multe elemente, foarte multe lucruri. Conectează foarte bine diverse elemente, dar apoi creează structuri, după ce au acumulat multe informații. Dacă verifică tezele lor, nu mai abandonează ideile. Sunt morale în comunicarea lor, căci țin partea tuturor. Se pot pune, intelectual vorbind, în locul oricui.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt riguroși și stricți. Pot pune întrebări și au nevoie să înțeleagă structural lucrurile. Au o schemă în cap și asta îi poate face să înțeleagă lucruri pe care alții nu le înțeleg. Săgetătorii sunt foarte curioși. Pot vedea asocieri un pic hazardate, forțate, dar au puterea de a vedea ce nu văd alții. Pot trece de profeți, căci în multe aspecte în care nu e vorba de ei personal, Săgetătorii au fler și pot vedea conexiuni sau efecte nevăzute de oricine.

Capricornii sunt circumspecți cu privire la anumite idei, dar doar în aparență

Capricornii, deși sunt oameni care lucrează cu plăcere, cu date exacte, când e vorba de cunoaștere, iubesc domeniile de frontieră, filozofia, științele spirituale, religia… Când li se comunică astfel de idei sunt circumspecți, dar interesați de ele. Comunică după ce s-au lămurit foarte profund în legătură cu ceea ce spun. Au har ca pedagogi, ca profesori.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Vărsători, comunicarea e spontană, se prind repede, au prezență de spirit. Sunt curajoși în dorința de a se informa. Unde sunt subiecte tabu, acolo se bagă. Atunci când comunică sunt mai riguroși, mai puțin exaltați, mai puți flamboaianți. Obișnuiesc să trântească adevărurile în față, dar fără să îndurereze, fără să rănească.

Peștii sunt interesați de tot ce e frumos, agreabil, plăcut, artistic. În viața de zi cu zi sunt preocupați mai mult de lucrurile fantastice. Le place să învețe niște lucruri care înfrumusețează viața. Au nevoie să învețe lucruri și să experimenteze pentru a fi mai practici. Au nevoie de timp până asimilează. Pentru alte horoscoape speciale realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT