Life

Horoscop rune 14-20 august 2023. Mihai Voropchievici le va stârni interesul Scorpionilor, în special!

Horoscop rune 14-20 august 2023. Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni pentru următoarele șapte zile.
12.08.2023 | 10:59
Horoscop rune 1420 august 2023 Mihai Voropchievici le va starni interesul Scorpionilor in special
Horoscop rune 14-20 august 2023. Mihai Voropchievici face previziunile. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 14-20 august 2023. Mihai Voropchievici oferă previziunile exacte ale runelor pentru perioada care urmează, în exclusivitate pentru FANATIK. Ce se întâmplă cu Gemenii, Peștii sau Scorpionii?

Horoscop rune 14-20 august 2023

Să vedem Berbecul ce are pentru săptămâna următoare. Prima zodie a horoscopului european e pe punctul să se mute din casă sau din serviciu. Berbecul va acționa foarte favorabil pentru el într-o problemă care îl preocupă. Mutarea poate să fie și dublă, adică să schimbe și locuința, să schimbe și locul de muncă. Doar el va decide care este cea mai importantă problemă care îl preocupă în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 14-20 august 2023. Să trecem la Tauri! Taurul are o săptămână în care vrea să fie el cu el, el cu gândurile lui, să fie liniștit, să aibă o perioadă de repaos. Cu alte cuvinte, se va înconjura de o aură de minister. E foarte recomandat ca în perioada următoare, de săptămâna următoare, rudele, prietenii, ceilalți care sunt în jurul unui nativi din Taur să-l lase pe cât e posibil și să nu vină să îl zgândărească cu diferite întrebări sau să-l sune să-i ceară păreri pentru că nu vă va răspunde. E săptămâna lui de liniște și de retragere în meditație.

Gemenii au o săptămână foarte bună pentru că vor da lovitura și se va produce un salt și calitativ și rapid în existența lor. Deci e o săptămână în care Gemenii dau lovitura și e un lucru bun. Racii, în schimb, sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei ce știu să aștepte, așa că, nativilor Răcușori, încercați să aveți răbdare pentru a obține niște rezultate nu bune, ci foarte bune.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trec prin schimbări majore

Leul are o săptămână cu un mesaj dublu. În primul rând e sfătuit să se detașeze de tot ce-l înconjoară. Să se relaxeze și să nu își facă griji în legătură cu cineva foarte apropiat, căci acea persoană se bucură de o sănătate excelentă în săptămâna viitoare.

Fecioarele sunt sfătuite să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante. Orice schimbare, dacă le-a luat pe nepregătite, s-ar putea să nu le  prea convină. Balanțele să știe că e aproape o certitudine că o persoană care se gândește la ele le va trimite niște cadouri minunate săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune 14-20 august 2023. Cât despre Scorpioni, aceștia trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în următoarele șapte zile. Schimbările pot veni pe 14, 15 sau 16 august 2023, cam pe la jumătatea săptămânii.

Peștii se îndrăgostesc

Săgetătorul a avut destule frământări, a trecut și prin niște perioade de suișuri și coborâșuri. Pot găsi cheia rezolvării problemei lor doar angajând o discuție sinceră cu cineva din familie.

ADVERTISEMENT

Capricornul, în săptămâna 14-20 august 2023, e sfătuit să dea la o parte toate grijile, problemele și necazurile în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună, căci lucrurile bune vin și pentru ei. Vărsătorii vor afla, foarte curând, un adevăr important ce le poate marca definitiv existența. Viața lor poate fi schimbată de informația pe care o descoperă.

Horoscop rune 14-20 august. Peștii au la orizont o dragoste nouă, fierbinte, pasională.  Ceva frumos li se anunță nativilor de apă din 14 până pe 20 august 2023. Pentru alte previziuni realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT