Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce te scoate din sărite, în funcție de zodie. Te recunoști?

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Află ce le displace zodiilor. Care sunt punctele vulnerabile ale fiecărui semn, ce nu suportă cele 12 zodii?
20.08.2023 | 12:34
Horoscop Camelia Patrascanu Ce te scoate din sarite in functie de zodie Te recunosti
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce le displace zodiilor. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Fiecare dintre noi e sensibil la ceva și reacțiile sunt diferite. Unii se înfurie în situații de viață vulnerabile. De multe ori e vorba de trăsături la ceilalți pe care nu le agreăm. Există lucruri intolerabile sau care nu intră în sfera noastră de interes.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: ce le displace zodiilor

E bine să știm punctele vulnerabile, care este intoleranța, neîncadrarea în sistemul de valori al fiecărei zodii. Sunt și situații la care zodiile simt nevoia să reacționeze violent, dar nu este cazul acum.

ADVERTISEMENT

Berbecii, fiind foarte activi și dinamici, nu suportă situațiile în care e amână sau se întârzie. Nu suportă oamenii care ezită, care sunt lași ori situațiile ambigue. Preferă să evite oamenii pisălogi, prea fricoși, îi lasă rece. Acolo unde ceva nu e în ordine și nu se pun întrebări ei vor reacționa imediat.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Tauri, supărătoare poate să fie graba. Au nevoie să facă lucrurile în ritmul lor, iar exploziile de energie, suprasolicitările, deadline-urile e posibil să îi disconforteze. Nu vor să aibă de-a face cu oamenii agitați, oamenii pripiți. Fiind foarte eficienți în tot ce fac, dar în ritmul lor, nu suportă ruperile de ritm, nici certurile, nici conflictele. Pot riposta violent, dar preferă să nu o facă.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt foarte flexibili, deci nu suportă lucrurile fixe, prea multă rigurozitate

Pentru Gemeni, supărătoarea e fixitatea. Nu vor să aibă de-a face cu situații în care se aplică mai mult regula, foarte strict, habotnic și nu există un orizont mai larg de a aborda situațiile. Nu le place să nu aibă de ales, chiar dacă există o singură cale. Oamenii care o țin doar pe a lor le repugnă. Nu le place să se certe, ci dispar.

Racii se pot supăra din cauza fluctuațiilor, din cauza schimbării. Prea multă diversitate îi poate debusola. Sunt foarte conservatori și nu suportă oamenii prea schimbători, cu stări prea diverse. Nu le place ca mereu să li se dea de ales. Odată ce au ales, rămân loiali unei alegeri.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Lei e supărătoare întoarcerea în trecut, rememorarea. Nu le plac persoanele care regretă trecutul, ci iubesc mai mult oamenii care sunt actuali, care țin pasul cu vremurile. Pot avea sentimentul că unele lucruri, chiar dacă funcționează, îi cimentează în anumite gânduri și idei.

Fecioarele nu suportă lăudăroșii și le displac exaltările unora

Pentru Fecioare, foarte supărătoare pot fi situațiile explozive, șocurile, surprizele. Șocurile le disconfortează teribil. O persoană care e prea exaltată, care propune experiențe noi, care e prea entuziastă sau explozivă, chiar inimoasă, le poate disconforta. Ele funcționează bine după rutinele lor din care nu vor să fie scoase. Oamenii mai spontani pe Fecioare le poate disconforta, pentru că trebuie să schimbe niște rutine cu alte rutine. Nu iubesc nici persoanele prea orgolioase ori prea originale, căci originalitatea poate fi un semn al orgoliului, persoanele care se înfumurează.

ADVERTISEMENT

Pentru Balanțe, foarte supărătoare poate să fie critica la adresa altor persoane, ele le iau partea. Deși sunt atente la detalii, nu vor să stea pe loc doar pentru a perfecționa ceva ce e funcțional și e bine. Oamenii critici, oamenii chițibușari, cei care stau pe loc pentru detalii irelevante nu le plac. Nu suportă nici rutina de dragul rutinei, căci au impresia că nu progresează.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scorpionii pot fi sâcâiți de persoane care sunt prea relaționiste, sunt cu toată lumea, pentru că ei vor pe cineva care să fie doar cu ei. Nu suportă persoanele care vor să fie foarte vizibile. Pe de altă parte, le poate displăcea când se oscilează de dragul de a face pe placul cuiva.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Săgetătorii vor libertate totală

Săgetătorii pot fi supărați de situațiile în care sunt ținuți pe loc. Nu suportă să le fie îngrădită libertatea de gândire, libertatea de mișcare. Preferă să fugă de persoane și de situațiile prea restrictive.

Capricornii nu suportă contestarea de dragul contestării de multe ori, din spirit de combativitate. E supărător pentru ei să vină cineva nepunctual ori să vină cu idei divergente. Au multe de spus în acest sens, pot încerca să rezolve lucrurile o vreme și să explice, dar apoi își iau tălpășița și au fugit de lângă persoanele care nu sunt punctuale sau nu sunt foarte clare.

Pentru Vărsători, foarte supărător poate fi excesul de autoritate, autoritarismul. Nu agreează când cineva face uz de putere, de forță sau de titluri, de nobilitate. Nu suportă impunerile care vin din autoritatea funcției. Pentru ei, nimic nu este lege imuabilă. Ei sunt conectați cu viața și consultă viața când verifică autenticitatea unor lucruri. Vor fugi din situațiile în care oamenii fac abuz de orice fel.

Pentru Pești, inconsistența și inconsecvența sunt supărătoare. Nu suportă situațiile sau oamenii care țin cont doar de ei înșiși. Pot fugi de persoane care ard locul în jurul lor și nu mai lasă nimic să crească. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT