Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Lovitură pentru două zodii înainte de Crăciun!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sextilul Venus-Mercur poate schimba complet viețile zodiilor în câteva zile. Ce aduce fenomenul?
11.12.2023 | 11:33
Horoscop Camelia Patrascanu Lovitura pentru doua zodii inainte de Craciun
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sextilul Venus-Mercur, care s-a format la începutul lunii decembrie 2023 și ține până pe data de 15 va avea niște efecte interesante asupra tuturor semnelor zodiacale. Astrologa Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce aduce sextilul Mercur-Venus în aceste zile

Venus e în Scorpion și Mercur în Capricorn, poziții bune pentru a ne vedea de treburile noastre. Uneori, viața ne ia prin surprindere și e bine, spune acest fenomen, să lăsăm surprizele să vină în viața noastră. Înțelepciunea lui Mercur din Capricorn ne spune că e bine să ne facem strategii și planuri, dar să și prevedem când viața nu răspunde așteptărilor noastre.

ADVERTISEMENT

Poftim la multe, e foarte adevărat, și la obiecte, și la mâncăruri, la îmbrățișări și tandrețe. Toate trebuie făcute cu măsură, așadar, mai spune acest fenomen astrologic. E un reglaj bun între poftele și dorințele noastre și realitatea care s-ar putea să nu ne satisfacă.

Pentru Berbeci, sextilul Venus-Mercur asigură bună colaborare cu autoritățile. Dacă au de rezolvat ceva pe final de an, o pot face până pe 12 decembrie, adică azi mai au un timp favorabil. Pot primi niște răspunsuri bune, un mail sau un act acum pe final de an.

ADVERTISEMENT

Taurii au un aspect care vizează zona călătoriilor și întâlnirilor cu prietenii. E o perioadă în care își fac multe calcule legate de întâlnirile cu diverse persoane. După 12 decembrie, trebuie să țină cont că Mercur e retrograd, iar unele calcule nu mai stau în picioare.

Gemenii se alintă cam mult

Gemenii au sextilul foarte eficient în plan organizatoric. Lucrează bine cu alte persoane. Vor să ajute oamenii de lângă ei. E adevărat că au Martele în Săgetător și pot fi sâcâitori, se alintă. Lor le este bine lângă persoane cu care se pot ajuta.

ADVERTISEMENT

Racii au sextilul cu gust pentru aventură, o senzualitate care poate fi stârnită de celălalt, care le dau idei. Au multe de explicat și trebuie să o facă prin blândețe. E o perioadă încărcată în privința sarcinilor. Vor avea o satisfacție că au îndrumat corect, că au fost de folos, de ajutor.

Pentru Lei, perioada aduce preocupare pentru propriul lor bine. Pot fi harnici, pot înfrumuseța casa, se ocupă de bârlogul lor. Mercur indică faptul că sunt destul de organizați. Sunt mai atenți la unele aspecte din casă. Sunt creativi și imaginativi, deci chiar ei cu mâna lor vor să facă lucruri.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au și ele un aspect foarte bun care ține de comunicare și cunoaștere. Unele pot rezolva probleme spinoase cu ajutorul unor persoane. Se fac vizite scurte, de atingere a obiectivelor. Deschid multe uși, întâlnesc multe persoane cu care bifează întâlniri protocolare, necesare. Poate că multe se ocupă și cu mici atenții la care lucrează.

Scorpionii, preocupați de propria lor înfrumusețare

Balanțele au un aspect bun din punct de vedere financiar. Cheltuiesc cu cap mai ales pentru casă. Se implică să facă lucruri, e destul de multă agitație. Sunt discuții în familie legate de părinți, de bătrâni, de distribuirea sarcinilor încât toate să se facă la timp.

Scorpionii, cu Venus în semnul lor, beneficiază de inimă bună. Sunt preocupați să arate bine, pot face o schimbare de imagine. Sunt cumpătați, cer sfaturi și tatonează, dar sunt preocupați de frumusețea lor. Pot avea sentimentul că au făcut progrese, că dau rezultate anumite tratamente. Caută să se înțeleagă pe ei înșiși, de asemenea.

Săgetătorii vor să stea deoparte, să nu facă mari eforturi. Mai curând pasează anumite sarcini pe care le primesc, care nu le pică bine. Sunt preocupați să se eschiveze, să se scuze. E de folos acest aspect bun, pentru că învață cum să se eschiveze elegant.

Capricornii sunt vizați în zona reacțiilor gesturilor altcuiva. Observă ce își doresc oamenii dragi, ce spun că vor să facă, cum vor să facă. Au un mare spirit de observație. Lucrul ăsta îi poate ajuta să înțeleagă dacă tot ce oferă ei e pe placul partenerului.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii vor să fie în centrul atenției

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Vărsători, sextilul aduce lejeritate în comunicarea publică. Sunt în elementul lor când participă la diverse evenimente. Le place să fie în atenție. Dă o stare de agitație Marte în Săgetător și de aici și sociabilitatea lor crescută. Unele discuții pot fi, însă, supărătoare și obositoare pentru ei.

Peștii vor să facă lucrurile foarte bine, pentru că sunt mulți ochi ațintiți asupra lor. Cu cât se străduiesc mai mult, obosesc mai tare și poate că și alții sunt plictisiți de perfecționismul lor. Așadar, Peștii, pe lângă Vărsători, pot avea parte de mici lovituri, însă aspectele sunt bune, în linii mari.

 

ADVERTISEMENT