Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marea conjuncție Jupiter-Uranus schimbă viețile a trei zodii la 180 de grade!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Marea conjuncție Jupiter-Uranus va schimba viețile mai multor zodii. Ce urmează primăvara asta?
07.04.2024 | 13:24
Horoscop Camelia Patrascanu Marea conjunctie JupiterUranus schimba vietile a trei zodii la 180 de grade
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vorbim de un eveniment astral pe care mulți nu îl prind în viața lor! Uranus ajunge în Taur o dată la 84 de ani. Taurul e un semn fertil, al banului, al cornului abundenței, mai ales sub imperiul acestei conjuncții, care e activă între 17 aprilie și 1 mai 2024.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Marea conjuncție Jupiter-Uranus aduce prosperitate

Acum, planetele se apropie foarte mult și finalul de aprilie-începutul de mai se află sub impactul acestei conjuncții rare, minunate. Avem tonus, chef de a face lucruri cu propriul nostru cap și cu propriile noastre mâini.

ADVERTISEMENT

Vom face ceva mai mult sau altfel în ceea ce ne preocupă, obținând rezultate. Ne dăm seama că începând o activitate nouă, avem șanse să prosperăm. Unii vor începe o activitate nouă, alții vor dezvolta ceva ce fac deja.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au parte de bani. Pentru unii, pot fi niște bani munciți sau sunt niște facilități pe care alții le creează. Șansele de câștig nu pot fi date efectiv de munca lor.

ADVERTISEMENT

Taurii se setează într-un mare fel. Au curaj, încredere, optimism. De felul în care își dau seama ce pot face, realizează că acest corn al abundenței este chiar în mintea lor. Conjuncția îi invită să nu invidieze, să nu se mai compare cu alții.

Gemenii au sporul dat de răbdare, discreție. Pe de altă parte, e dat de anumite facilități din sistemul profesional, de niște contexte anume. Sistemul în care lucrează îi favorizează, nu neapărat o persoană anume.

ADVERTISEMENT

Racii au prosperitatea dată de comunitate, de grup. Aspectul e foarte puternic acum. Racii își caută mediul, comunitatea în care să se simtă ca acasă. Poate fi vorba despre o comunitate confesională sau profesională.

Leii au cheia succesului dată de putere, să aibă decizia doar la ei, să nu fie nevoie de aprobări. Poate că nu toți văd ceea ce ei văd, iar ei sunt atrași spre o anumită cale.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au prosperitatea dată de studii și acte doveditoare, cursuri bine făcute, diplome recunoscute. Luarea unui examen e foarte importantă. Poate fi o perioadă bună în care merită să se prezinte la niște examene, să nu refuze o întâlnire, o propunere, chiar dacă până pe 24 aprilie Mercur e retrograd.

Balanțele au prosperitatea dată de conjuncția Jupiter-Uranus în funcție de cum țin oamenii prețioși, oamenii buni lângă ei. Pot investi într-o persoană cu mari calități.

Scorpionii și Săgetătorii se organizează mai eficient

Scorpionii au colaborări fructuoase. Colaborările bune le aduc lucruri bune, căci planetele sunt tonice și optimiste. Umorul trebuie să fie la el acasă, să nu ia totul mult prea în serios, dar nici să bată pasul pe loc.

Săgetătorii au o muncă ușoară și bine organizată. Ideea este că pentru ei cheia succesului e să simplifice lucrurile. Ori să delege activități, ori să renunțe la activitățile care presupun pierdere de timp.

Capricornii pot fi foarte imaginativi, foarte creativi. Se trezesc dintr-un somn lung, poate de mai mulți ani. Dorința de vitalitate, de nou, de tinerețe este cea care le animă harta.

Vărsătorii au conjuncția aducătoare de spor în casă. Se repară ceva, se remobilează. Apoi, poate fi vorba de coagularea unor relații de familie. E posibil să strângă relațiile cu rudele, să se viziteze mai des.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Peștii își valorifică ideile, planurile, care sunt foarte progresiste, avansate. Explorează un domeniu nou și câștigul poate veni rapid. Dacă au niște idei, e bine acum să le pună în aplicare și să nu amâne.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Cristi Tănase, distrus de alcool. Are interdicție de a se apropia de fetița...
Cristi Tănase, distrus de alcool. Are interdicție de a se apropia de fetița de două luni. „A strâns-o pe mama de gât”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca....
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Cum îmbunătățești semnalul Wi-Fi. Locul din locuință unde modemul are cel mai bun...
Cum îmbunătățești semnalul Wi-Fi. Locul din locuință unde modemul are cel mai bun randament
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un grad...
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un grad ridicat de instabilitate”. Regiunile vizate de furtuni
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1