Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 21 septembrie 2021. Săgetătorii se simt solicitați

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 21 septembrie 2021. Citește în continuare și află care sunt previziunile pentru fiecare nativ.
21.09.2021 | 10:25
Horoscop Camelia Patrascanu marti 21 septembrie 2021 Sagetatorii se simt solicitati
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 21 septembrie 2021. Nativii sunt interesați de părerea pe care alții o au despre ei. Iată care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare zodie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 21 septembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Luna din zodia ta te face să fii mai sensibil și mai receptiv la ceea ce spun ceilalți despre tine. De asemenea, stârnești reacțiile altora.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai o sensibilitate legată de relațiile profesionale, mai ales dacă consideri că alții ies în evidență și se pun în valoare, iar eforturile tale nu sunt recunoscute.

Gemeni

Astăzi cunoști oameni noi și îți faci prieteni. Ești foarte receptiv la sugestiile pe care ți le fac cei din jurul tău. Apar informații din mediul în care trăiești.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua de azi este predominată de autoritate. Știi că trebuie să fii sigur de lucrurile pe care le spui și că trebuie să duci la bun sfârșit responsabilitățile pe care ți le asumi.

Leu

Ai o zi bună, iei lucrurile mai ușor sau poate faci unele planuri de viitor. Ai și întâlniri care sunt stimulative sau poate tratezi această zi ca pe una din concediu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luna Plină și planetele din zona banilor vor influența această zi. Astfel, se poate să-ți negociezi foarte bine serviciile, iar un colaborator în vârstă poate veni cu spor sau cu o rezolvare.

Balanță

Ești receptiv și ai o sensibilitate față de comportamentul persoanei din fața ta, dar ai o atitudine încurajatoare. Nu-l lași pe cel de lângă tine să se sustragă de la sarcinile pe care le are de făcut.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Astăzi depui multe eforturi la locul de muncă, mai ales dacă ai recuperat timpul pierdut sau ai ocazia să faci ce nu ai apucat. Lucrezi mai bine cu femeile.

Săgetător

Se poate ca astăzi prietenii să-ți acorde un anume interes, astfel că te poți simți solicitat. Ceilalți te apreciază datorită calităților tale sociale.

Capricorn

Responsabilitățile sunt diferite și te întrebi ce sarcini ar trebui să preiei și care ar fi costurile, dacă mai vrei să-ți asumi sau nu responsabilitățile respective.

Vărsător

Ziua de astăzi aduce inteligență și cunoaștere, dar și o intuiție sufletească, astfel că îți poți da seama care este cea mai bună cale pe care să o alegi.

Pești

Astăzi sunt în centru preocupările financiare și nu sunt legate de banii câștigați de tine, ci despre cei care vin datorită altcuiva, prin donații sau în urma unei colaborări. Încerci să impulsionezi persoana cu care colaborezi.

ADVERTISEMENT