ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 29 iunie 2021. Vărsătorii găsesc soluțiile potrivite

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 29 iunie 2021. Nativii nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii.
Autor: Andreea Stanaringa | 29.06.2021 | 10:08
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 29 iunie 2021. Vărsătorii găsesc soluțiile potrivite
Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 29 iunie 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: Canal 33

Camelia Pătrășcanu prezintă horosccopul pentru marți, 29 iunie 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare nativ.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 29 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

S-ar putea să te intimideze vorbele sau informațiile pe care le auzi și să nu știi cum să transmiți mai departe adevărul tău. Trebuie să analizezi totul cu atenție. 

Taur

Auzi niște vorbe despre niște prieteni care vorbesc despre tine și indiscrețiile produse ți-ar putea provoca dezamăgire. Nu-i judeca greșit pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai nevoie de curaj ca să-ți asumi decizii sau o poziție mai delicată, mai ales dacă ai un conflict cu persoane importante sau autorități. Trebuie să transmiți adevărul cu tact și în mod delicat.

Rac

Cauți informații, adevăruri sau măcar o luminiță, pe care o găsești greu sau îți provoacă confuzie, pentru că pot fi valabile mai multe lucruri. Ar fi bine să ceri sfatul unui specialist din domeniul care te interesează.

ADVERTISEMENT

Leu

Nu știi dacă să investești sau nu în ceva care nu-ți garantează neapărat un câștig, ci cunoaștere și reputație dacă ajuți pe cineva. Te gândești la asta și iei o decizie până la finalul zilei.

Fecioară

Intuiția valorează pentru tine mai mult decât rațiunea astăzi, fie că este vorba de probleme profesionale sau de relațiile personale.

ADVERTISEMENT

Balanță

Munca merge foarte bine dacă e în colaborare, dar ai nevoie de oameni apropiați de tine și să-și transmită un mesaj. E nevoie de reguli și obligații pentru ca totul să meargă bine.

Scorpion

Astăzi este despre afecțiune și căldură, cuvinte frumoase și poate faci o cheltuială ca să împaci sau să impresionezi o anumită persoană.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ai grijă la casă și cămin și de persoanele care stau acolo. Chiar dacă vrei să faci lucruri bune, nu știi dacă poți, dar vrei să te ocupi și de sănătatea ta.

Capricorn

Ai ședințe toată ziua pentru că sunt multe lucruri de discutat la locul de muncă, poate e nevoie să îndrumi niște colegi mai tineri și neexperimentați.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Ești cu gândul la bani și găsești soluții mai productive pentru a rezolva anumite probleme, cu mai puține costuri și efort ca să ajungi la rezultate mai bune.

Pești

Ai trac și emoții, așa că ziua poate fi una destul de complcată,  mai ales dacă ai de gând să faci niște gesturi neobișnuite în plan profesional sau sentimnetal. Trebuie doar să ai curaj și să faci ce simți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!