Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 7 septembrie 2021. Nativii Pești sunt empatici

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 7 septembrie 2021. Este o zi bună pentru o mare parte dintre nativi.
07.09.2021 | 09:42
Horoscop Camelia Patrascanu marti 7 septembrie 2021 Nativii Pesti sunt empatici
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru marți, 7 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 7 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Este o zi perfectă pentru a-ți satisface micile plăceri, fără să faci excese. De altfel, poți transforma într-o plăcere tot ce ai de făcut astăzi.

ADVERTISEMENT

Taur

Poți fermeca sau cuceri, fie îți dorești ceva. Poate vrei o schimbare de imagine, de garderobă, poate ai niște întâlniri foarte atractive.

Gemeni

Ai contacte bune la locul de muncă și acest lucru te ajută în colaborări. De asemenea, poți rezolva niște lucruri și pentru colegii tăi.

ADVERTISEMENT

Rac

Senzualitatea se regăsește în relații afective cu copiii, cu familia și cu toate persoanele apropiate. Poate îi faci un cadou cuiva drag.

Leu

Ai lucruri de făcut prin casă și le faci cu foarte multă pasiune. Te ocupi de decorare sau vrei să-i faci o surpriză unei persoane dragi din casă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci vizite sau te gândești cu mult drag la persoanele care nu se află lângă tine în acest moment, dar cărora le poți trimite vești, gânduri bune sau mici cadouri. Lucrurile merg bine la job și în plan financiar.

Balanță

Relațiile sociale sunt vizate astăzi, poate îți folosești farmecul pentru crea niște simpatii. Socializezi foarte mult și te bucuri de succes.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o zi bună, mai ales în a doua parte. Poate vrei să te pui într-o formă foarte bună sau să-ți arăți trăsăturile frumoase pentru a cuceri sau pentru că îți place, pur și simplu.

Săgetător

Ziua de astăzi vine cu liniște, pace, calm, grijă pentru starea de sănătate și odihnă sufletească.

Capricorn

Astăzi de poți baza pe prieteni, iar întâlnirile cu ei pot fi foarte bune după prânz. Poate ieși cu cineva de suflet, cheltui și bani, dar merită.

Vărsător

Ziua este marcată de o conducere fermă, dar cu mult tact, pentru a-i convinge pe oameni sau pentru a nu-i supăra. Dai dovadă de fermitate și leadership, dar într-o manieră rafinată.

Pești

Dai dovadă de empatie în privința nevoilor celor din jur. Te gândești, la fiecare contact, ce vrea să-ți spună sau să evite persoana respectivă. Empatia te ajută să negociezi. Nu ai parte de călătorii astăzi.

ADVERTISEMENT