Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 13 octombrie 2021. Fecioara își apără banii

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul zilei de miercuri, 13 octombrie 2021.
13.10.2021 | 08:56
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 13 octombrie 2021 Fecioara isi apara banii
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că este o zi care aduce conflicte. Unele semne zodiacale o țin pe a lor, în timp ce altele pot renunța destul de ușor.

Momentele de pe parcus pot fi complicate și care pun la încercare limitele zodiile, de aceea cele mai bune remedii sunt răbdarea și înțelepciunea.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 13 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Confruntare serioasă cu o persoană importantă, șeful de la locul de muncă sau persoana iubită. E bine să știi când și de ce să cedezi.

Taur

E momentul să-și ceri drepturile, în special în plan profesional. E posibil să ai o mică ceartă cu cineva din anturaj.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Preocupări legate de starea financiară, materială sau de sănătate. Realizezi că ai făcut niște lucruri nepotrivite și e cazul să iei măsuri.

Rac

O zi cu numeroase frământări. Te gândești cum te văd ceilalți sau ești preocupat de punctul în care a ajuns o relație.

ADVERTISEMENT

Leu

Muncești, chiar dacă nu ai dispoziția necesară la serviciu. Descoperi cum trebuie să procedezi într-o situație și primești sfaturi bune.

Fecioară

Ai de trecut un test de încredere sau de curaj. E timpul să-ți aperi banii sau să pregătești niște acțiuni la muncă care vor avea succes.

ADVERTISEMENT

Balanță

Tensiuni și nemulțumiri legate de casă, de familie sau de confort. E posibil să existe și ceva discuții conjugale.

Scorpion

Afli niște informații care nu sunt tocmai bune în raport cu colaborările și proiectele tale. Până seara vei renunța la unele planuri.

Săgetător

Ziua aduce frământări financiare. Nu ești dispus să împrumuți pe nimeni cu bani și te gândești să investești, să-ți păzești averea.

Capricorn

Tensiuni cu partenerul de viață. Se pare că nu ești de acord cu cineva sau trebuie neapărat clarificate anumite aspecte.

Vărsător

Nu ești deloc de acord cu punctul de vedere al celorlalți, de aici plecând tensiuni și dispute. E vorba de moralitate sau principii.

Pești

Ești tot mai preocupat de problemele pe care le ai. Nu știi cum să procedezi, de aia simți nevoia de alinare și compasiune.

ADVERTISEMENT