Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 31 august 2022. Leii își văd propriul interes

Camelia Pătrășcanu a anunțat ce le-au rezervat astrele zodiilor pentru ziua de miercuri, 31 august 2022. Nativii tind să fie egoiști în a doua parte a zilei.
31.08.2022 | 10:04
Horoscop Camelia Patrascanu pentru miercuri 31 august 2022 Leii isi vad propriul interes
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 31 august 2022. Foto: captură Antena 2
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru miercuri, 31 august 2022. Dacă în prima parte a zilei nativii sunt dispuși să coopereze, spre seară se vor centra mai mult pe propriile nevoi și dorințe.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 31 august 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Dacă își doresc ceva și nu primesc, e posibil să apară tensiuni pentru Berbeci. Acest lucru li se întâmplă des în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii trebuie să fie atenți la comportament, în special spre sfârșitul zilei. Unele gesturi ar putea fi considerate jignitoare sau exagerate.

Gemeni

În prima parte a zilei, Gemenii sunt binedispuși, însă pe măsură ce seara se apropie, încep să se preocupe de starea lor de sănătate.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au nevoie de mai multă afecțiune din partea celor dragi și suferă dacă o persoană apropiată are un comportament mai rece.

Leu

Leii sunt foarte atenți la propriul interes, mai ales după-amiaza. Ei își analizează în detaliu afacerile, câștigurile, dar și pierderile, a spus astrologul de la Antena 3. 

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dimineață, Fecioarele se preocupă de chestiuni financiare. Mai târziu, ar fi recomandat să acorde atenție și sentimentelor celor din jur.

Balanță

Balanțele ar putea fi nevoite să cheltuie bani pentru a ajuta o persoană nu foarte apropiată. Totuși, sunt dispuse să o facă fără să stea prea mult pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Dacă își ascultă intuiția, Scorpionii ar putea clarifica astăzi anumite situații. Însă, ar putea să ajungă să aibă nevoie și de sfatul unui prieten.

Săgetător

La început de zi, Săgetătorii au parte de tot felul de întâlniri sociale, dar pe parcurs, oboseala se instalează și ar fi bine să-și organizeze treaba astfel încât să aibă parte și de o pauză.

Capricorn

Capricornii pot avea parte de situații tensionate la serviciu, cauzate chiar de șefi. Asta îi poate facă să se simtă trădați, în special în a doua parte a zilei.

Vărsător

Vărsătorii se descurcă foarte bine cu organizarea datelor. Ziua este marcată de claritate mentală.

Pești

Dacă se bazează pe imaginație și creativitate, munca Peștilor poate da roade, mai ales în a doua parte a zilei. Își dau seama de direcția în care se îndreaptă anumite situații și iau decizii.

ADVERTISEMENT