Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021. Capricornul înțelege altfel iubirea

Canelia Pătrășcanu a consultat astrele și a descoperit care sunt evenimentele și întâmplările pentru ziua de sâmbătă, 9 octombrie 2021.
09.10.2021 | 10:03
Horoscop Camelia Patrascanu pentru sambata 9 octombrie 2021 Capricornul intelege altfel iubirea
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Antena 3, se anunță o zi perfectă pentru călătorii romantice, în special în a doua parte a zilei și spre seară.

De asemenea, tandrețea și gesturile venite din interiorul inimii sunt la ordinea zilei, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 9 octombrie 2021, pentru toate semnele

Berbec

Astrele anunță că acest nativ are parte de o zi cu vorbe bune. Sunt ceva promisiuni pe care vrea neapărat să le țină.

Taur

O zi cu multă tandrețe. O persoană în vârstă sau cineva în care ai maximă încredere te alină și îți dă sfaturile de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Zi focusată pe șarm și flirt. Dispoziția bună de care dai dovadă te ajută să cucerești prin calitățile pe care le ai.

Rac

Ești deschis și le faci mai multe servicii oamenilor din jur, mai ales celor în vârstă. Se întâmplă același lucru cu cei care sunt în stare de neputință.

ADVERTISEMENT

Leu

Reușești să te simți foarte bine alături de prieteni, să te bucuri și să te destinzi. În plus, ziua poate aduce spirit de aventură sau de flirt.

Fecioară

O zi în care vrei să ai discreție din multe puncte de vedere. Cel mai bine ar fi să te bucuri de starea ta de bine sau să mergi la saloane de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vizite și mici călătorii în care reușești să faci schimb de experiență. Tot felul de activități meșteșugărești ies la iveală.

Scorpion

Vin bani pe care reușești să-i investești, să nu-i cheltui chiar pe toți. O parte din veniturile tale sunt folosite cu folos pentru casă.

Săgetător

Farmec personal. Nu primești laude de la ceilalți, dar ajungi să te lauzi singur. Poate nu ai făcut ceva bun în trecut pentru tine, dar acum schimbi complet lucrurile.

Capricorn

Ai nevoie de discreție și de un spațiu personal, de siguranță, de iubire pentru cineva de care ai grijă în momentul de față.

Vărsător

Socializarea este cheia în această zi. În plus, vezi cu alți ochi anturajul din care faci parte, dar și impacul pe care-l ai asupra celor din jur.

Pești

Ții la o anumită etichetă și ai autoritate astăzi. Ai grijă foarte mare de felul în care te prezinți la un eveniment important sau la o petrecere.

ADVERTISEMENT