Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 iunie 2021. Perioadă bună pentru mai multe zodii

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru sămptămâna 14 - 20 iunie. Este o perioadă bună pentru mai multe zodii.
13.06.2021 | 11:25
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1420 iunie 2021 Perioada buna pentru mai multe zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă 3 iulie 2021. Gemenii au parte de agitație Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că este o perioadă în care nativii vor primi informații de tot felul. Aceștia trebuie să fie receptivi la noutăți. Intervalul este marcat de Mercur retrograd.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 14-20 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii vor avea parte un un început de săptămână pozitiv. În primele două zile va domina gândirea indepententă. Își vor exprima poziția sau concluziile, rezultate din criteriile personale. Aceste lucruri pot aduce discuții cu oamenii din jur, miercuri și joi, pentru a lămuri pe toată lumea. La sfârșitul săptămânii apar întâlniri importante, parteneriate și diverse negocieri.

ADVERTISEMENT

Taur

Primele zile din acest interval aduc discuții sau dispute cu oamenii din familie. Atmosfera va fi mai plăcută la mijlocul săptămânii, găsesc soluții și sunt inspirați. Vor colabora foarte bine cu oamenii din jur joi și vineri și vor reuși să rezolve avantajos multe lucruri.

Gemeni

În semnul lor zodiacal Mercur este retrograd. Interesele și nevoile personale, dar și relațiile cu oamenii din jur au multe aspecte ce trebuie analizate. La începutul săptămânii cer răspunsuri sau spun adevărul. Miercuri și joi pot să apară discuții cu oamenii apropiați, aranjamente. Sfârșitul acestui interval aduce zile frumoase alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

Rac

Banii sunt în prim-plan la începutul săptămânii. Nativii se vor lupta să recupereze sau să câștige bani. Atmosfera este bună miercuri și joi, vor primi recompense sau confirmări și vor realiza că merg în direcția corectă. Și în familie lucrurile merg bine, joi și vineri, forțele se unesc pentru a rezolva problemele.

Leu

Săptămâna începe cu o sensibilitate sporită la tot ce li se spune. Este posibil să privească lucrurile cu orgoliu și să se înflăcăreze ușor. Rezultatele și banii apar miercuri și joi, când sunt foarte spornici și dețin un fler financiar bun. Sfârșitul acestei perioade aduce călătorii și întâlniri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Forma mai puțin bună sau prea multe lucruri de rezolvat le va face dificil începutul acestui interval. Situația se remediază miercuri și joi, sunt dinamici. Vineri și sâmbătă au spor, în asociere cu cineva, și pot să apară și banii.

Balanță

Tensiunea va marca primele două zile, un apropiat este de negăsit sau dezamăgește. Nativii se pot plânge de această situație. Obligațiile și munca asiduă vor umple zilele de joi și vineri. Se schimbă situația la sfârșitul săptămânii, când primesc vești bune și sunt în formă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Luni și marți dau dovadă de autoritate, pentru a mobiliza oamenii. Au parte de sprijinul celor din jur, mircuri și joi, și sunt apreciați pentru implicarea lor. La sfârșitul săptâmânii pot să apară unele probleme de sănătate și unele juridice.

Săgetător

Vor să afle unele informații, la începutul săptămânii, și vor face investigații. Pot afla lucruri care nu le plac, dar acestea se vor remedia miercuri și joi. Spre sfârșitul perioadei au nevoie de susținerea prietenilor.

Capricorn

Nativii sunt atenți la cheltuieli, fac multe calcule. Sunt și discuții luni și marți. La mijlocul săptămânii dau dovadă de o gândire eficientă și sunt gospodari. Sfârșitul acestei perioade aduce clipe frumoase în compania celor dragi.

Vărsător

Luni și parți sunt în centrul atenției, dar și foarte usor de provocat. La mijlocul săptămânii vor găsi o perioadă prielnică pentru reparații și bani, calculele se fac ușor, iar soluțiile sunt simple. Au parte de călătorii vineri și sâmbătă.

Pești

Munca multă și efortul prelungit vor marca primele două zile. Miercuri și joi au parte de întâniri, discuții și negocieri cu privire la unele proiecte comune. Sunt zile importante. Partenerul de viață îi răsfață la sfârșit de săptămână.

ADVERTISEMENT