Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 7 ianuarie 2022. Racul are nevoie de sfaturi

Astrologul Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru ultima zi lucrătoare din săptămâna aceasta vineri, 7 ianuarie 2022.
07.01.2022 | 10:11
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 7 ianuarie 2022 Racul are nevoie de sfaturi
ADVERTISEMENT

Se anunță o zi cu multă sensibilitate. Astrele spun că sunt unele zodii care nu știu exact cum să înțeleagă lucrurile care se întâmplă.

Potrivit astrologului de la Antena 3, este o perioadă excelentă pentru semnele zodiacale pentru că acestea își deschid sufletul.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 7 ianuarie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Este o zi care poate aduce neliniști și tulburări și astea nu vin din cauza unor lucruri concrete, ci pur și simplu.

Taur

Poți fi luat prin surprindere de un prieten care nu-ți dă înapoi datoria. Se cer de la tine lucruri pe care nu le poți da.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ești pus în fața unui situații ingrate, să acoperi pe cineva sau să maschezi anumite lucruri. Nu-ți place deloc această poziție.

Rac

Preocupări pentru aspectele morale sau juridice ale unei situaţii. Nu prea știi cum e corect să procedezi și ai nevoie de sfaturi.

ADVERTISEMENT

Leu

Interes pentru bani sau drumuri, e un câștig de care te poți lipsi. Vrei libertate și nu ai de gând să depinzi de nimeni, nu obișnuiești asta.

Fecioară

Posibil să ai trac, să fii într-o situație în care nu ești mulțumit de felul în care arată sau de cum se prezintă. Nu mai știi ce ai de transmis.

ADVERTISEMENT

Balanță

Muncă sau eforturi pe care le depui pentru tine și pentru sănătatea ta. E puțină tensiune spre seară când cei din jur nu înțeleg ce trebuie.

Scorpion

Grijă şi tandreţe pentru o persoană apropiată. Pentru asta ți se cere efort, dar și să fii drăguț cu respectiva.

Săgetător

Ai nevoie de un spațiu pentru tine, pentru relaxare, tihnă și liniște. Cert este că simți să ai câteva momente tu cu tine.

Capricorn

O zi axată pe proiecte care sunt puse într-o cheie morală şi spirituală. Știi să faci niște lucruri, dar trebuie să faci și munca altora.

Vărsător

Descoperi o modalitate simplă prin care să faci bani, deși nu este o soluție simplă sau la îndemână pentru tine.

Pești

Reflecţii legate de propria persoană. Vrei să știi dacă ești pe drum cel bun, dacă te mulțumește sufletește și social, nu financiar.

ADVERTISEMENT