Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scăpăm de Saturn retrograd pe 4 noiembrie, dar haosul abia acum vine!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Saturn nu va mai fi retrograd din 4 noiembrie 2023, iar aceasta e o veste excelentă mai ales pentru o zodie.
01.11.2023 | 11:41
Horoscop Camelia Patrascanu Scapam de Saturn retrograd pe 4 noiembrie dar haosul abia acum vine
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Saturn își reia mersul direct din 4 noiembrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pe 4 noiembrie 2023, scăpăm de Saturn retrograd, un tranzit care ne-a dat destule bătăi de cap în ultima perioadă. Ce previziuni face astrologa, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK?

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Saturm revine în tranzit direct din 4 noiembrie 2023

Planeta va mai retrograda abia anul viitor, în vară. În Pești, există o tendință ca structurile rigide pe care ne-am sprijinit să intre în disoluție. Sunt ca pilonii unui pod care încep să fie mâncați. Crezurile, regulile sociale, instituții mari, guvernamentale sau transguvernamentale, organizații la nivel planetar încep să fie măcinat din interior, mai ales în această perioadă de final de 2023, prin opoziția lui Saturn cu Luna Neagră din Fecioară. E ca și cum un templu foarte frumos ar fi mâncat de termite, micile termite, dar sunt multe.

ADVERTISEMENT

Luna Neagră în Fecioară vine cu constatări lucide, realiste, despre realitatea de zi cu zi. E posibil ca acest aspect să vizeze colectivitățile sau acele poziții, acele reguli care vizează omenirea, marea comunitate a oamenilor. Sigur că ne afectează și la nivel individual reluarea tranzitului drept al lui Saturn. Până acum am putut înțelege cauza acestei disoluții, cât Saturn a fost retrograd. Saturn spune că poate nu e timpul să renunțăm la lucruri, ci doar să le reformăm.

Pentru Berbeci, din ziua de 4 noiembrie 2023 pot avea o reorganizare în privința muncii și a sănătății. Își regândesc îngrijirea, sănătatea. Pot învăța multe din lucrurile pe care le-au experimentat la nivel medical. Înțeleg mai bine pentru ce sunt niște pastile și tratamente.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, Saturn aduce mai multă smerenie, mai multă empatie în relațiile cu persoanele pe care le iubesc. Trebuie să știe să cultive libertatea celor din jur. A da libertate înseamnă să fii acolo când celălalt înțelege să își trăiască libertatea într-un anumit mod, nu a-l lăsa să își facă de cap, deraiând, arătând nepăsare față de ce face.

Gemenii au un Saturn foarte înțelept. Când e vorba de responsabilitate, funcții, obligații, e important să fie mai liniștiți. Analizează cât îi costă o muncă, o profesie, dacă mai sunt reprezentați de ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

Leii sunt mai isteți când vine vorba de bani

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Raci, Saturn structurează special zona cunoașterii și a studiilor. Pot avea Raci aflați în a doua tinerețe care se pot acupa de un studiu nou. Vorbim chiar de studiu academic într-un domeniu care îi pasionează. E foarte activat lucrul ăsta în harta lor. Cei care au acumulat foarte mult, pot avea dorința de a preda într-o formă sau alta, chiar sunt invitați, li se deschide acest culoar pedagogic.

Pentru Lei, este un tranzit care vine cu înțelepciune legată de bani. E vorba de bani care sunt obținuți în colaborare cu alții. Saturn aduce grijă pentru banii puși deoparte. Poate da atenție la investiții, piața imobiliară, dar și la eficientizarea anumitor activități profesionale.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au mai multă înțelepciune în felul în care își gestionează propriile abilități și imaginea de sine. Poate să fie și momentul în care colaborează cu o persoană mai experimentată pe domeniul ei. Poate că multe își găsesc un guru. Saturn, în zona relațiilor, poate anunța un parteneriat pe termen lung care poate începe acum, către care și ele se deschid. Trebuie să accepte că sunt pregătite pentru a sta umăr la umăr cu o persoană pe care o admiră.

Balanțele își restructurează viața profesională. Saturn le ajută să nu se descumpănească, să nu dezarmeze. Le ajută să își organizeze activitatea într-un mod mai eficient și mai simplu. Se face o triere începând cu această toamnă. Au un chin în a renunța la anumite proiecte sau activități.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scorpionii fac restructurări în plan afectiv, în chestiunile ce țin de pasiunile lor, lucrurile pe care le iubesc. În zona iubirii, au nevoie să fie mult mai înțelepți, să se simtă mai în siguranță cu lucrurile care sunt cum sunt, nu-s perfecte, asta este. Să își poată deschide mai ușor inima, să aibă mai multă larghețe în a îngădui felul în care este partenerul de viață.

Vărsătorii se reorganizează pe plan profesional

Pentru Săgetători, tranzitul lui Saturn ține de habitudinile lor. Nevoia de liniște, pace și retragere e în conflict cu munca, de aceea responsabilitățile trebuie subțiate. Obligațiile obositoare de care nu mai au chef se pot diminua.

Capricornii au restructurarea la nivel de idei și credințe. Își dau seama că au fost prea critici sau prea distanți. Acum înțeleg că lumea se schimbă într-un mod care îi și exclude, începând cu membrii familiei.

Vărsătorii au o reorganizare la nivel de activitate profesională. Pot reorganiza lucrurile pe termen lung. Saturn le recomandă să fie economi cu banii pe care îi obțin. Munca cu care obțin banii trebuie să fie foarte profi, cât știu atâta să transmită, cât știu, atâta să facă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Peștii, cu Saturn în mers direct în semnul lor, e vorba de decantarea unui proces de autoanaliză foarte frumos pe care îl vor mai avea abia în vara anului viitor. Selectează lucrurile care le sunt prielnice, recunosc niște autenticități personale. Are loc o reașezare în ei înșiși, resemnare cu ceea ce sunt, care poate duce la serenare, înțelepciune.

ADVERTISEMENT