Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scăpăm de Uranus retrograd! Pentru ce zodii e de bine

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scăpăm de Uranus retrograd pe 27 ianurie 2024! Ce se întâmplă cu fiecare zodie? Veștile sunt grozave.
26.01.2024 | 11:30
Horoscop Camelia Patrascanu Scapam de Uranus retrograd Pentru ce zodii e de bine
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scăpăm de Uranus retrograd. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pe 27 ianuarie 2024 vom scăpa de Uranus retrograd. Efectele fenomenului sunt bune în special pentru anumite zodii, după cum previzionează Pătrășcanu în exclusivitate pentru FANATIK!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scăpăm de Uranus retrograd!

Uranus se află în Taur și iese din retrogradare de mâine, așadar. Intrarea în tranzitul drept, alături de Jupiter, înseamnă că intrăm într-o perioadă în care avem șansa să ne facem niște calcule foarte potrivite. Avem sentimentul că vom consuma mai puțin efort fizic, minte, energie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Avem șansa să fim foarte inspirați în planul muncii și al banilor. Ideile pe care le-am avut în vara anului 2023 se pot concretiza. Acum putem îndrăzni și e cam printre ultimele perioade benefice care nu se va mai repeta prea curând.

Avem niște luni la dispoziție (februarie, martie, aprilie, mai) foarte bune pentru a face niște schimbări, pentru a face un pas îndrăzneț legat de muncă și bani. Propunem lucruri, avem proiecte noi, dezvoltăm o ocupație paralelă. Ăsta este momentul! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci e o perioadă financiară foarte bună în care pot îndrăzni. E important să se bazeze pe propriile forțe și mai puțin pe aliați. Se pot inspira, dar să nu se ia după alții. Unde simt că îi cheamă inima, să meargă. Nu sunt intimidabili, nu le stă nimic în cale.

Taurii au o perioadă productivă dacă își ascultă conștiința, inima. Sunt conectați cu propria lor persoană. Trebuie să se ia după ei, dar la un nivel foarte profund, nu după îngâmfarea lor, închipuirile lor. Să se ia după ei la nivel de înțelepciune și noblețea pe care o au.

ADVERTISEMENT

Racii se pliază pe un nou context social

Pentru Gemeni, ieșirea lui Uranus din retrogradare lasă în urmă ceva, ceva ce apăsa. Poate fi o relație în urma căreia au pierdut bani sau au investit prea mult energie. Au puterea să lase în urme ceva. E de succes acum tranzitul, se eliberează și se pot reface.

Racii se aliază unui nou context social, fac parte dintr-o anumită clasă, un anumit strat social. Întâlnesc oameni care îi stimulează, sunt ca și ei. Se mulțumesc și se simt împliniți. Au un cerc nou de relații datorită valorilor și pasiunilor comune.

ADVERTISEMENT

Leii își dau seama ce rol au în societate, nu doar ce știu să facă. Pot conduce un grup de oameni sau o echipă. Pot începe activități noi care sunt surprinzătoare și pentru ei, dar și pentru cei din jur. Schimbă cu totul brandul, cu alte cuvinte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Fecioare, tranzitul uranian e curajos și vorbește de o perspectivă nouă asupra lucrurilor, dar și o ridicare în rang. Se pot servi de un titlu nou, un examen luat, o recunoaștere, un concurs promovat. E un rang nou pentru care luptă. Au o mobilare interioară foarte bună. Merg pe cărarea autopromovării.

Pentru Balanțe, e un Uranus ieșit din retrograd care poate aduce o eliberare dintr-un anumit context familial. Poate că cineva din familie s-a crispat în legătură cu o decizie a Balanțelor. Acum se pot relaxa lucrurile, pentru că acel cineva eliberează blocarea unui proiect.

Săgetătorii, axați pe muncă

Scorpionii au un Uranus în tranzit drept care aduce o schimbare spectaculoasă de imagine, atât personală cât și publică, socială. Unii ies din discreție, din anonimat. Sunt foarte îndrăzneți, pentru că au culoar. Alții vor să aducă o altă imagine la suprafață, chiar dacă au fost până acum foarte vizibili.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii se focusează pe muncă. Munca merge în tranzit drept, însă unii pot hotărî să nu mai facă anumite lucruri. Aleg alte activități, cele care li se potrivesc mai bine, care li se par mai ușoare. Au aspecte foarte bune legate de muncă și bani. Unii pot decide să devină independenți financiar.

Capricornii iau un start nou în dragoste. Trec printr-o perioadă de dezghețare. Au o pasiune pentru cineva sau pentru ceva. Lucrurile au fost poate prea stereotipe, prea conforme. Cumva, e o trezire din interiorul lor.

Pentru Vărsători, cel puțin din 2018 pot simți că au intrat într-o gaură. Ușor, ușor, ies din ea. Tranzitul lui Uranus (abia în septembrie reintră în retrogradare) aduce fertilitate și din punct de vedere financiar. Au activități făcute în casă extraordinare. Poate veni cineva nou în familie, poate să apară un copil.

Peștii au un Uranus care le dă chef de studiu, chef de lucru, astfel încât să scoată bani foarte isteți. Au ocazii, relații, propuneri, întâlniri, grupuri din care fac parte. Își deschid un orizont nou, își doresc să fie mai vizibili, să iasă în față, să comunice.

ADVERTISEMENT