Life

Lună Plină pe axa Pești-Fecioară, chiar de Dragobete! Camelia Pătrășcanu îi surprinde pe Raci

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024! Camelia Pătrășcanu oferă cele mai importante predicții astrologice. Ce se întâmplă?
16.02.2024 | 11:15
Luna Plina pe axa PestiFecioara chiar de Dragobete Camelia Patrascanu ii surprinde pe Raci
Lună Plină pe 24 februarie. Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie 2024! Camelia Pătrășcanu oferă cele mai tari previziuni astrologice, în exclusivitate pentru FANATIK!

Lună Plină pe axa Pești-Fecioară. Camelia Pătrășcanu, previziuni fără menajamente

Luna Plină se formează pe axa Fecioară-Pești, cu Soarele în Pești și Luna în Fecioară. Scoatem afară toate amărăciunile, resentimentele, tristețile, fricile sau eșecurile, complexele pe care le avem. Vedem că ele stau la baza a două aspecte din viața noastră.

ADVERTISEMENT

Unele din lucrurile care ne-au durut au alimentat alte trăsături puternice. Aceste trăsături se bazează pe o rană, iar acum o vindecăm și rămânem doar cu costumul puternic. Întotdeauna ambiția noastră e alimentată de o durere, pe care o putem regenera.

Putem reuși și fără să avem răni, dureri, fără să ne confruntăm cu persoane care nu cred în ei. Înțelegem mecanismele și cum sunt ele reglate. Pe de altă parte, se mai formează un alt aspect cu planetele în Pești. Ne generează sentimentul că oricât ne-am strădui, anumite contexte sunt mai mari decât noi și ne depășesc puterile. Asta ne descurajează, ne dezarmează. Cumva, ne scot de pe axă.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, această Lună Plină în Fecioară care chiar cere vindecare, vindecarea unor situații profesionale, acolo unde lucrurile n-au mers bine. Pot simți că o persoană din anturaj i-a trădat, i-a bârfit. Se activează o rană mai veche în plan profesional, de eșec, de eroare, eroare de calcule, eroare umană, relațională.

Gemenii, atenți la relația cu autoritățile

Pentru Tauri, se activează sfera iubirii, a prieteniei, a dezinvolturii și a expresiei personale. Cu cât persoana e mai apropiată de ei, cu atât mai mult lucrurile nu decurg bine. Își dau seama că e poate prea multă gelozie, prea multă posesivitate.

ADVERTISEMENT

Gemenii pun o problemă serioasă: relația lor cu instituțiile, cu oamenii de putere. Pot retrăi un moment în care se reiterează senzația de oprimare. Înțeleg anumite mecanisme, cum trebuie să facă față unui labirint al constrângerilor.

Racii au discuții legate de valori, moralitate, viață, principii, corectitudine, viață și adevăr. Se pot lipi de cei care luptă pentru niște drepturi comune. Înțeleg că dacă nu pricep cadrul juridic care îi afectează sunt victime.

ADVERTISEMENT

Leii au o Lună Plină sensibilă pe axa proprietății. Au avut multe discuții parteneriale, dispute în încercarea de a stabili niște acorduri. Se pune problema de a renunța la o situație, un statut, la niște drepturi.

Fecioarele trebuie să tragă tare

Fecioarele sunt stimulate să înțeleagă care e locul lor într-o colectivitate, într-un ambient social, cu ce îmbogățesc comunitatea, instituția în care lucrează, care e brandul lor, imaginea lor emblemă. Sunt preocupate de lucrul ăsta. Se poate spune că înțeleg că trebuie să tragă pentru un statut, dar nu doar să muncească, ci să se facă remarcate.

Balanțele au o Lună Plină care revelează toxicitățile în anumite sarcini pe care le au de executat. Mai mult le agită, le îmbolnăvesc anumite lucruri care par bune la prima vedere. Se gândesc la obiectivele lor pe termen lung, cu ce costuri vin ele.

Scorpionii au activată zona expresiei libere. Vor să facă lucruri prin care se arată capacitățile și talentele, prin înzestrările lor, originalitatea lor. Fie nu sunt siguri pe ei, sunt neatrenați, poate blufează sau se forțează să arate că pot.

Săgetătorii au o Lună Plină care îi clarifică în legătură cu viața lor. Le apare limpede locul în care locuiesc, unde dorm, ce mănâncă, alături de cine stau în casă. Sunt atenți la foarte apropiata lor vecinătate, unde le priește, cu alte cuvinte.

Capricornii sunt vizați în înțelegerea anumitor lucruri. Întrebările pe care le pun trebuie să fie de claritate și de profunzime. Apoi, e o Lună Plină care le cere să își deschidă orizonturile. Își dau seama că oamenii au alte opinii, că pot exista mai multe abordări pentru a rezolva o situație.

Vărsătorii au provocări la nivelul activității, al acțiunilor și al rezultatelor de pe urma lor. E adevărat că e o Lună care activează mult zodia Pești, deci e nevoie și de intuiție în ce fac.

Peștii sunt vizați, căci Luna e pe axa lor. Preocuparea lor are legătură cu o greșită înțelegere a lor de către ceilalți. Își dau seama de ce au fost interpretați greșit. N-au găsit atitudinea potrivită și poate de asta au lăsat loc de interpretări. Au lăsat loc de bârfe, de interpretări greșite.

 

 

ADVERTISEMENT