Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Venus în Săgetător aduce zile crunte pentru două zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Venus intră în Săgetător pe 29 decembrie 2023. Fenomenul vine cu greutăți pentru două zodii, pe final de an.
28.12.2023 | 12:33
Horoscop Camelia Patrascanu Venus in Sagetator aduce zile crunte pentru doua zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu: Venus în Săgetător. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: află totul despre tranzitul planetei Venus în Săgetător, fenomen care debutează vineri, 29 decembrie 2023!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Ce aduce Venus în Săgetător din 29 decembrie 2023

Tranzitul se va încheia pe 23 ianuarie, iar prezența lui Venus e complicată, căci formează aspecte tensionate când cu Saturn, când cu Luna Neagră. Se pune mare accent pe nevoia de iubire, de afecțiune. Ne preocupă să știm care e suprafața de contact între conștiința noastră, regulile după care ne ghidăm și moralitatea celor din jur.

ADVERTISEMENT

Putem constata că noi înțelegem că unele lucruri sunt importante, dar alții consideră că nu. Lucrurile care ni se par nouă benefice, pe care le iubim, alții nu le îmbrățișează. Vorbim mai ales de dragostea pentru adevăr, pentru valorile care ne apropie sau îndepărtează de ceilalți.

Ne dăm seama că nu toate lucrurile sunt iubite egal de oameni, chiar dacă ele par constructive sau pozitive. Ce se întâmplă, însă, cu fiecare semn zodiacal?

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii trebuie să fie atenți ce decizii au de luat și cum să le implementeze. Sunt reflecții legate de valorile și obiectivele lor, cum e mai bine să aleagă, care sunt valorile lor. Pot căuta persoane cu care să vorbească aceeași limbă. Au nevoie să găsească un guru, un îndrumător.

Taurii luptă pentru ce vor să păstreze și în 2024

Pentru Tauri, Venus aduce dibacitate în a apăra lucrurile pe care vor să le păstreze. Poate fi vorba și de valori intelectuale, morale. Vor să rețină în viața lor anumite crezuri, lucruri pe care ei pun preț. Dacă vorbim de chestii materiale, Taurii trebuie să fie atenți la lege.

ADVERTISEMENT

Gemenii au un Venus care vorbește de relații, de iubire, o iubire care e clarificată, dezbătută. E și Mercur, planeta lor în retrogradare, și pot avea discuții deschise și nu neapărat plăcute. Vor avea tot felul de revelații.

Racii au parte de multe reflecții legate de cât ajutor să dea și cum. Tema de a nu risipi mărgăritarele e preocupantă pentru ei. De asemenea, pot avea grijă bună pentru sănătate prin schimbarea opticii legată de vindecare.

ADVERTISEMENT

Leii îl au pe Venus în zona iubirii și a aventurilor. Vor să facă lucrurile care îi pasionează, să se ocupe de hobby-uri sau de oamenii care le fac cu ochiul. Trebuie să aibă, însă, măsură. Pe de altă parte, să nu regrete că nu și-au putut satisface o plăcere.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au agitație în casă. Nu bine trec sărbătorile și parcă își caută locul. Ar spune că parcă ar pleca și unele din Fecioare sunt puse pe ordonat, curățat, spălat. Venus le întoarce la cuibul lor. E semn că pot spune lucruri care nu le plac celor din jur.

Balanțele au drumeții

Pentru Balanțe, Venus e foarte animat. Aduce drumuri, călătorii, vorbe multe cu diverse persoane. Fac activități în folosul altora. Rămâne de decis dacă îi vor ajuta chiar pe toți. Poate nu pun mâna la treabă, dar sfaturi vor da.

Scorpionii au o perioadă cheltuitoare. Au avertizări legate de cheltuială încă din 23 decembrie. Parcă le arde degetele să intre în pușculiță. Dacă ar putea să amâne niște cheltuieli, ar fi bine să o facă.

Săgetătorilor le pică fisa

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pot descoperi că lucrurile bune pe care le-au făcut cu tact, cu iubire nu dau rezultate. Nu obțin prin drăgălășenia lor lucrurile pe care le doresc. Ar putea să și înțeleagă de ce, le pică fisa. Fie n-au făcut când trebuie, față de cine trebuie. Mai curând stilul lor e pus în discuție.

Capricornii au și ei un Venus în Săgetător care îi ajută să se extragă. Iubirea se exprimă la ei prin dorința de a nu fi bătuți la cap. Alți Capricorni stau pe margine și observă mai atent tot ce mișcă în jur, ce iubesc cei din jurul lor, ce le place.

Vărsătorii au deschidere pentru comunitate, grupuri de oameni. Ca să fie în rând cu lumea, însă, cheltuiesc cam mult. Trebuie să facă niște eforturi, chiar și fizice: pregătiri, gospodăreli. Relația cu prietenii sau apropiații poate fi un pic tensionată. Au sentimentul că trebuie să lase de la ei, să facă după cum vor alții.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Peștii au un Venus care aduce o nevoie de glorie sau glorificare, dar mai curând e vorba de a ieși în evidență. Tensiunile indică faptul că se dau prea mult peste cap, că se străduiesc să fie în top.

 

ADVERTISEMENT