Life

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cele două zodii care dau lovitura după Crăciun

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023. Mihai Voropchievici face ultimele previziuni aferente acestui an. Ce se întâmplă cu zodiile?
23.12.2023 | 12:34
Horoscop rune 2531 decembrie 2023 Mihai Voropchievici dezvaluie cele doua zodii care dau lovitura dupa Craciun
Horoscop rune 25-31 decembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023! Mihai Voropchievici face dezvăluirile momentului, în exclusivitate pentru FANATIK! Ce li se arată zodiilor pe final de an și care sunt semnele care dau lovitura după Crăciun?

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023. Previziuni marca Mihai Voropchievici

Berbecii trebuie să fie pregătiți să recepționeze un mesaj. De fapt, sunt mai multe mesaje, dar dintre toate unul e cel mai important. Nativii de foc nu trebuie să trateze cu superficialitate toate semnalmentele pe care astrele le trimit către ei, mai ales în zilele de 25, 26 și 27 decembrie 2023!

ADVERTISEMENT

Taurii îl au pe Wunjo, deci aceștia vor da lovitura în tot ce își propun pe final de an. Au de câștigat pe toate planurile și e bine să fie siguri de câștigurile lor.

Gemenii au o săptămână cu protecție divină. Se vor simți în siguranță datorită runei Eolh. Runa e singura care îi protejează de toate forțele malefice din Univers.

ADVERTISEMENT

Racii primesc un cadou de la cineva care se gândește intens la ei. Nu sunt lăsați de izbeliște și se vor bucura de ceva frumos, de o atenție aparte. E posibil ca acest dar să vină de la cineva din familie sau poate chiar de la un admirator secret, cine știe?

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023. Leii n-au de gând să stea acasă de Crăciun. Runa îi întreabă dacă sunt pregătiți să își facă bagajele, căci astrele le anunță o călătorie chiar și pentru cele două zile de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Fecioara trebuie să dea dovadă de forță, putere și tărie. Astrele le încurajează să fie rezistente deoarece e o săptămână mai anevoioasă. Poate că n-au o stare tocmai plăcută.

Balanțele, puse pe harță

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023. Balanțele, ca în fiecare final de an, vor susține o mică bătălie. Runa le atenționează că nu trebuie să fie îngrijorate deoarece vor câștiga în mod sigur.

ADVERTISEMENT

Scorpionul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Schimbările se pot produce imediat după Crăciun, din 28 decembrie încolo. În pragul noului an, nativii de apă vor fi complet schimbați și mult mai fericiți.

Săgetătorii sunt anunțați că pot găsi răspunsul sau rezolvarea la o problemă care îi frământă angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Așadar, nativii de foc trebuie să se deschidă cu cei din jur ca lucrurile să funcționeze bine pentru ei. Mai mult dialog se recomandă!

Horoscop rune 25-31 decembrie 2023. Săptămâna aceasta, Capricornii se învăluie într-o aură de mister. Par morocănoși, urâcioși. Nu prea vor să vorbească. E simbolul necunoscutului pentru ei.

Vărsătorii sunt preveniți că vor da lovitura și se va produce un salt rapid, calitativ în existența lor. O rună foarte bună! Vor încheia anul în glorie, bifând o reușită pe care n-au atins-o în toate cele 12 luni ale lui 2023!

Peștișorii au un mesaj dublu: primul spune să se relaxeze. Al doilea mesaj: cineva foarte apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă, doar că vrea să pară mai misterios și le creează lor o stare de suspiciune.

 

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume