Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 28 ianuarie 2022. Gemenii vor să cucerească pe cineva

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 28 ianuarie 2022, aduce o zi axată pe dreptate și adevăr. Zodiile vor să fie corecte din toate punctele de vedere.
28.01.2022 | 08:35
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 28 ianuarie 2022 Gemenii vor sa cucereasca pe cineva
ADVERTISEMENT

Sunt unii oameni care ne spun că nu suntem corecți. De asemenea, există momente în care noi le spunem celor din jur unde greșesc.

Descoperă în rândurile de mai jos previziunile complete relatate de astrologul de la Antena 3 și vezi cine este nativul care simte nevoia de libertate.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 28 ianuarie 2022, pentru fiecare semn în parte

Berbec

Ești foarte atent la detalii și atragi atenția celor din jur ca lucrurile să iasă perfect. Te poți numi un model în acest sens.

Taur

Se anunță o zi în care ai multe de clarificat: cine ce trebuie să dea și mai ales, să te asiguri că primesc lucrurile stabilite dinainte.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vrei să ajungi la inima cuiva, e o persoană supusă sau influentă și vrei să o impresionezi. Alții au parte de întâlniri, simt acest dor.

Rac

Discuții care țin de bani și de partea profesională. Astrele spun că trebuie să lămurești cine și ce trebuie să facă.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai nevoie de mai multă libertate, să faci lucrurile în stilul personal. Unii te înțeleg, alții nu. Cert este că, nu vrei să tolerezi puturoșii.

Fecioară

E posibil să te îndoiești de capacitățile tale de a face mai multe lucruri în același timp, dar cu mai multă seriozitate vei reuși.

ADVERTISEMENT

Balanță

După amiaza poate fi tensionată. Se cere atenție la sănătate, drumuri obositoare sau vizite cu vorbe încurcare. Ai nevoie de tact şi diplomaţie.

Scorpion

Pentru tine astrele vin cu o atenționare legată de sănătate. Este ceva ce nu îți pică bine sau faci greșit, poate un aliment care nu îți priește.

Săgetător

Ziua este marcată de discuţii şi temeri privind o persoană din familie. E cineva de care ai grijă și pentru care ai emoţii.

Capricorn

Sunt ceva tensiuni din cauza unor neînțelegeri în a doua parte a zilei. E cineva care îți e drag, dar comunicarea lasă de dorit.

Vărsător

Tensiunile pot viza griji materiale pentru altcineva. E vorba de oameni pe care nu ai cum să-i ajuți, eforturile tale sunt în van.

Pești

Zi concentrată pe imaginea de sine. Nu știi dacă să ai sau nu încredere în tine legat de o întâlnire importantă. Ai mult tact și rușine.

ADVERTISEMENT