Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 29 octombrie 2021. Balanțele îi ajută pe ceilalți

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 29 octombrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare zodie.
29.10.2021 | 09:49
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 29 octombrie 2021 Balantele ii ajuta pe ceilalti
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru vineri, 29 octombrie 2021. E o zi tensionată pentru anumite zodii, care au parte de neînțelegeri, spune astrologul de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 29 octombrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Astăzi faci acte de curaj în plan financiar. Poate refuzi niște cheltuieli sau ai unele idei din care poți face bani și îi surprinzi pe toți.

ADVERTISEMENT

Taur

Găsești o soluție exact atunci când cineva îți spune că nu se poate. Faci tot ce poți ca să găsești o soluție practică și să rezolvi lucrurile.

Gemeni

Ai o tărie de caracter care se observă mai ales atunci când nu te lași convins sau reușești tu să-i convingi pe alții. Ai o rezistență bună atunci când este vorba de discuții în contradictoriu.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi poți avea parte de tensiuni, slăbiciuni, mai ales dacă renunți la vicii sau demonstrezi tărie de caracter atunci când încerci să-ți depășești limitele.

Leu

Faci lucrurile exact așa cum simți astăzi și cum consideri că este bine. Nu ții cont de părerea oamenilor din jurul tău și, mai ales, de gura lumii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai capacitatea să analizezi, să observi și să lași nevoile tale în plan secund pentru a-i observa pe cei din jur. Chiar dacă este o zi de conflict, reușești să stai deoparte și să eviți neînțelegerile.

Balanță

Rolul tău în mediul în care te afli, în colectivitate sau între prieteni, este unul foarte important astăzi. Dai sfaturi, ești alături de ceilalți și îi ajuți, faci niște avertismente din timp.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o rezistență foarte bună la stres și reușești să-ți menții punctul de vedere chiar și în fața altor persoane. Pui în evidență soluțiile, capacitățile, variantele potrivite.

Săgetător

Poți avea parte de tensiuni, mai ales dacă este vorba de niște pierderi iminente. E nevoie să găsești soluții și să te descurci fără acele lucruri pe care nu le mai poți recupera.

Capricorn

Ai parte de tensiuni în legătură cu relația cu alte persoane care își doresc anumite lucruri, dar tu nu le poți oferi, ba chiar le critici.

Vărsător

Ai tensiuni în privința imaginii publice. Poate cineva te critică sau îți dai seama că ai făcut un gest nepotrivit. Se poate și să realizezi că nu există doar persoane care te admiră.

Pești

Astăzi lucrezi mult și te aștepți ca cineva să remarce această muncă pe care o depui și te temi de cum vor ieți lucrurile. În final, rezultatele muncii se vor vedea.

ADVERTISEMENT