Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 7 mai 2021. Racii au nevoie de răspunsuri

07.05.2021 | 08:53
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 7 mai 2021 Racii au nevoie de raspunsuri
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 7 mai 2021, aduce momente liniștite pentru nativi în prima parte a zilei, însă după-amiază vor fi energici și se vor ocupa de multe lucruri. 

Astrologul de la Antena 3 anunță o lipsă de energie pentru anumite zodii la începutul zilei, însă acest lucru se va schimba după-amiaza, când se simt mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale în ultima zi lucrătoare a săptămânii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 7 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Trebuie să ai mai multă grijă la sănătatea ta. S-ar putea să înțelegi care sunt cauzele anumitor slăbiciuni și să iei măsuri în acest sens.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi care vizează prietenia, ai parte de ajutor neașteptat din partea oamenilor. Este posibil să se lege niște evenimente și să primești invitații bune de la ceilalți.

Gemeni

Se poate să primești aprecieri sau confirmări pentru niște opinii pe care le ai. Orice ar fi, îți faci drum către inimile celorlalți prin vorbă bună și suflet.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai nevoie de niște răspunsuri, de informare. Simți nevoia să petreci timpul singur, în liniște, ca să-ți pui ordine în gânduri.

Leu

Îți faci calcule și faci planuri în legătură cu modul în care vei face bani, dar și cum să-i păstrezi. Nu mai vrei să pierzi nimic, iar aici este vorba atât de sănătate, cât și de venituri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai o intuiție bună, mai ales în plan profesional. Chiar dacă nu muncești prea mult și te relaxezi, s-ar putea să vii cu cele mai bune idei și soluții. 

Balanță

Îți dedici prima parte a zilei propriei îngrijiri, iar în a doua jumătate s-ar putea să te bucuri de prezența celei mai importante persoane din viața ta.

Scorpion

Ai parte de multă afecțiune, mai ales în prima jumătate a zilei. Îți refaci planurile și ordinea priorităților se schimbă după-amiaza, așa că ai treabă și știi foarte bine ce trebuie să faci mai departe.

Săgetător

Îți petreci prima parte a zilei mai mult în casă sau alături de familie, nu ești chiar în cea mai bună formă a ta. Spre seară, ai mai multă energie și poate te va ajuta o vizită la prieteni.

Capricorn

Ziua de astăzi îți poate aduce reflecții sau gânduri spirituale, dar și discuții profunde cu o persoană din familie, în a doua parte a zilei.

Vărsător

Astăzi sunt vizate cheltuielile sau gândurile generoase legate de persoanele pe care vrei să le ajuți. După-amiază se poate să faci o vizită ca să susții pe cineva.

Pești

Ar trebui să facic lucrurile în propriul tău ritm în prima parte a zilei, chiar dacă nu ești prea rapid. Ulterior, în a dou parte a zilei, urmează să faci o cheltuială de dragul cuiva apropiat.

ADVERTISEMENT