Life

Horoscop karmic 18-24 martie 2024. Zodiile de apă dau de necaz

Horoscop karmic 18-24 martie 2024. Zodiile de apă vor da de necaz în următoarele 7 zile. Vin momente complicate pentru ele.
16.03.2024 | 14:16
Horoscop karmic 1824 martie 2024 Zodiile de apa dau de necaz
Horoscop karmic 18-24 martie 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic 18-24 martie 2024. Pentru zodiile de apă va fi o perioadă ceva mai anevoioasă, chiar de luni, 18 martie. Află toate predicțiile!

Horoscop karmic 18-24 martie 2024. Ce anunță astrele

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puse în dificultate pe plan profesional. Au de gestionat niște situații care nu sunt pe placul lor deloc. Colegii de la muncă pot face niște figuri neplăcute, așa că este cazul să se înarmeze cu multe argumente și răbdare.

ADVERTISEMENT

Racii sunt ceva mai feriți de intemperiile zilelor următoare, semn că și-au cam învățat lecția. Dau dovadă de mai multă maturitate, de echilibru emoțional, comparativ cu Scorpionii și Peștii.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) sunt prinse în tot felul de proiecte de suflet. Aproape că nici nu mai au ochi și timp pentru alții. Sunt extrem de focusați pe ceva ce și-au dorit de un amar de timp să facă.

ADVERTISEMENT

Berbecii par ceva mai pregătiți pentru schimbările în carieră, semn că au reușit să scape de anumite frici, de anumite limitări pe care și le-au pus singuri. Leii, în schimb, se lasă pe mâna unor persoane ceva mai pricepute în a pune în practică ideile lor. Au suficientă imaginație, dar le lipsește know-how-ul pentru a se concretiza proiectele.

Zodiile de pământ, răsplătite

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână cu mai multă determinare, cu mai multă implicare în tot ce fac. Unele dintre ele, adică Taurii și Fecioarele, vor fi răsplătite pentru dedicarea de care dau dovadă la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Și pentru Capricorni e o perioadă prolifică. Pot scoate bani din piatră seacă, căci asta e specialitatea lor, mai ales în situațiile de criză.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) stau mai mult de vorbă cu ei înșiși și sunt receptivi la autocritică. Nu se autoflagelează degeaba, căci de data asta chiar par a înțelege ce trebuie să schimbe la ei ca să le fie cu adevărat bine.

ADVERTISEMENT

Gemenii își mai revin din stresul care i-a cuprins în ultima perioadă și sunt gata de noi drumuri. Pornesc pe o cale nouă, inedită. Visează la ceva uriaș.

ADVERTISEMENT