Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cele mai norocoase zodii în a doua jumătate din martie 2024

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii martie 2024. Ce ne rezervă astrele în următoarele două săptămâni?
13.03.2024 | 12:03
Horoscop Camelia Patrascanu Cele mai norocoase zodii in a doua jumatate din martie 2024
Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua parte din luna martie 2024. Din 22 martie, Marte va intra în Pești și, cumva, energia noastră, ambiția, voința, sunt mai blânde. Vedem tot contextul și ne calibrăm inclusiv disputele cu cei din jur. Vedem lucrurile în ansamblul situațiilor pe care le trăim.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Ce zodii vor avea noroc

Un pic de temperare va fi necesară, căci vin informații din toate părțile. Din aprilie Mercur retrograd va face referire la toate discuțiile și analizele pe care le facem acum în a doua jumătate a lunii martie. E adevărat că avem energie mentală, dar depinde ce date avem după care procesăm lucrurile rapid.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt foarte isteți. Mercur e în semnul lor și cumva simt că au o oportunitate sau nu vor să piardă o oportunitate. În aprilie, Mercur va retrograda în zodia lor și lucrurile care li se par că acum trebuie făcute neapărat s-ar putea să nu li se mai potrivească. Pentru unii, e bine să se grăbească, dar pentru că planeta lor după 22 martie intră în Pești, mai curând trebuie să aștepte, să aibă răbdare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Taurii au săptămâni care îi ajută să intre în alte straturi, să cunoască alte structuri sociale. Sunt dornici să aibă persoane care au aceleași aspirații ca ei. Vor să fie într-o colectivitate, dar cu oameni care sunt pe același calapod cu ei.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu trebuie să creadă toate promisiunile care li se fac. Aud tot felul de vorbe, nu sunt rele, dar nu sunt neapărat adevărate. În relația cu autoritățile, pot avea destul de multe emoții și conflicte, mai ales dacă nu au respectat o lege.

Racii au activată zona străinătății. Sunt călătorii sau vacanțe despre care vorbesc acum. Pot lua niște decizii într-o relație. Se gândesc dacă pot recupera o distanță emoțională care s-a instalat din cauza opiniilor diferite despre lucruri destul de importante pentru ei. Au șansa să se lămurească dacă pot recupera această distanță sau nu. Trebuie să își mărească atenția asupra responsabilităților pe care le au.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au noroc uriaș. Vine un moment de glorie pentru ele

Leii pot avea nevoia de a cere ajutor și de a se baza pentru a realiza ceva ce și-au propus. Au nevoie să fie susținuți, au nevoia de ajutorul unui specialist, unui om care se pricepe la ceva. Nu le place să fie în postura de a implora, dar trebuie să o facă.

Fecioarele au săptămâni valoroase sub aspectul întâlnirilor și al relațiilor. Imaginea lor se poate îmbunătăți. Poate veni chiar un moment de glorie, dar asta pentru că se mobilizează, sunt foarte lucide. Toate planetele și pozițiile le ajută să se calibreze pe situațiile pe care le traversează.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Balanțele au multă muncă de făcut. Sunt destul de organizate. Pun la punct o agendă bună și își programează foarte bine activitățile. Își simplifică munca datorită unei bune organizări. Sunt zile bune și pentru sănătate.

Săgetătorii vor să scape de o presiune

Scorpionii au o perioadă în care au chef de muncă, mobilizare foarte bună pe plan profesional. Trebuie să fie atenți la soluțiile pe care le găsesc la muncă, la cum să atingă un obiectiv, la pașii tehnici.

Săgetătorii au vizate casa și căminul. Au nevoie de libertate. Cumva ar vrea să scape de o presiune și parcă sunt dornici să termine niște lucruri, fie că e vorba de amenajări interioare sau de relațiile cu ceilalți membri ai familiei.

Capricornii au două săptămâni cu planuri și programări, etapizări. Vor să facă pe plac unei persoane, să aducă bucurie cuiva. Se pot implica mai mult în niște activități care nu sunt neapărat esențial, dar pot interveni. Dau sfaturi bune, ghidează, laudă, ascultă, înțeleg ce vrea celălalt.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Pentru Vărsători, banii sunt în centrul atenției. Își simplifică foarte bine munca, valorificându-și atuurile profesionale. Fără emoții, fără complicații, fac lucrurile pe care le știu foarte bine. Schimbă mobilierul, ambientul. Și la ei casa e destul de încărcată.

Peștii au multe planete în semnul lor, au chef de lucru, fac treabă bună. Se autoanalizează foarte bine, chiar vor tăia în carne vie. Vor recunoaște față de ei aspectele neplăcute ale lor. Au istețime și văd care sunt și părțile bune și cum le pot pune la treabă.

 

ADVERTISEMENT