Life

Horoscop rune decembrie 2023. Mihai Voropchievici dă vești uriașe pentru trei zodii

Horoscop rune decembrie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile pentru întreaga lună. Ce se întâmplă cu fiecare semn zodiacal?
30.11.2023 | 13:30
Horoscop rune decembrie 2023 Mihai Voropchievici da vesti uriase pentru trei zodii
Horoscop rune decembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune decembrie 2023: Mihai Voropchievici face cele mai așteptate previziuni, în exclusivitate pentru FANATIK! Decembrie este luna celor mai favorabile decizii pentru o serie de zodii!

Horoscop rune decembrie 2023. Previziuni marca Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK

Berbecul, în decembrie, va putea găsi rezolvarea sau răspunsul la o problemă care îi frământă, dar asta numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Sinceritatea aduce rezolvări și găsirea unor soluții pentru tot ce îi necăjește.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune decembrie 2023. Taurii, chiar dacă mai au și perioade oscilante între bine și rău, vor avea niște zile mai puțin plăcute. Sunt nevoiți să aibă puterea, tăria, forța, dar și curajul de a înfrunta obstacolele. Cu alt cuvinte, să fie puternici și rezistenți că va trece și luna asta mai grea.

Gemenii sunt sfătuiți să se relaxeze. Au fost și sunt încă tensionați, dar nu au motive. Cineva foarte apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă. așa că e cazul să nu își mai facă prea multe griji. Sunt gânduri rele fără un temei real.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune decembrie 2023. Ne apropiem de un simbol al uraganului în cazul Racilor. Nativii de apă trebuie să fie pregătiți pentru o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot runa uraganului, care are și sămânță de dispută, le zice că doar cu calmitate se aranjează totul.

Leii s-ar putea să își dorească să plece pe la rude, prieteni, părinți ori să se mute din casă. De asemenea, se gândesc și la a-și găsi un alt serviciu, mai bun, mai bine plătit. În orice caz, vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au protecție totală. Sunt protejate de forțele malefice care ne înconjoară în Univers pe tot parcursul lunii decembrie. E bine să încerce, totuși, să nu se hazardeze la lucruri de care nu sunt sigure că le pot face. Când va veni runa care să le încurajeze e bine să aibă acest curaj.

Peștii, cei mai norocoși: le-a ieșit Wunjo în cale!

Balanțele s-ar putea să fie mai tensionate și să mai aibă mici bătălii cu cei din jur. Runa le spune să nu se implice în nicio bătălie și că au de câștigat în mod sigur dacă tratează totul cu calm. Pentru Scorpioni, runa îi asigură că e aproape o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au acționat cum i-a tăiat capul, dar se pare că n-au făcut alegerea optimă, Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe, deci, tactica.

Horoscop rune decembrie 2023. Capricornii au un decembrie 2023 cu multe mesaje, multă comunicare și nu e ceva rău. Mai simt și ei nevoia să iasă din tăcere, din umbră. Trebuie să fie pregătiți să recepționeze mesajele pe care le primesc.

Ce se întâmplă, însă, cu Vărsătorii? Nativii de aer au o lună a dragostei. Cei care încă n-au angajamente afective au parte de ceva nou, fierbinte, o dragoste pasională. Dragostea intră, așadar, în semnul Vărsătorului.

Peștișorii au obținut cea mai norocoasă rună: Wunjo! Este cea mai favorizată zodie, pe lângă celelalte enumerate mai sus. Luna decembrie este, până la final, luna sacilor cu bani, datorită triplei de zile excelente.

ADVERTISEMENT
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit...
Îl recunoști? Cu ce se ocupă acum „Cangurul nebun” de la FCSB, păcălit de Gigi Becali cu 100.000 de euro
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret...
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bucureștiului! Unde poate duce tunelul secret de sub ”Palatul” lui Gigi Becali
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul...
Mineralele de care avem nevoie ca inima să aibă o activitate corectă. Deficitul ar însemna aritmii cu puls scăzut
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi...
Milioane de români vor primi pensii recalculate de la 1 septembrie. Vor fi cazuri în care majorările vor fi chiar şi de 90%
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în...
Există o secvenţă tipică în atacurile Rusiei: principalul obiectiv care trebuie apărat în cazul unei invazii ruseşti | VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Anul care i-a schimbat viața lui Iliescu. Nimic n-a mai fost la fel
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Mălina Olinescu la 12 ani de la moartea sa. Călin Geambașu a spus tot: „Era foarte...„
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama...
Povestea șocantă din viața unui mare actor român. A vrut să-și ucidă mama pentru că i-a otrăvit soția