Life

Horoscop karmic pentru ianuarie 2024. Zodiile de apă dau de mari greutăți

Horoscop karmic pentru ianuarie 2024. Cum va începe anul pentru zodiile de apă, de foc sau de pământ? Veștile sunt împărțite!
21.12.2023 | 17:48
Horoscop karmic pentru ianuarie 2024 Zodiile de apa dau de mari greutati
Horoscop karmic ianuarie 2024. Foto-montaj: FANATIK. Foto: Canva
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna ianuarie 2024. Zodiile de apă vor avea un început de an complicat, iar cele de pământ vor face schimbări în viața lor la 180 de grade.

Horoscop karmic pentru luna ianuarie 2024

Horoscop karmic ianuarie 2024. Pentru zodiile de apă, anul va începe cu multe dificultăți, mai ales în plan financiar. Vor fi nevoite să se redreseze din mers, să regândească total diferit anumite planuri. Scorpionii, Racii și Peștii au de trad în perioada 1-15 ianuarie, cea mai critică din prima lună a anului ce vine.

ADVERTISEMENT

Abia după 16 ianuarie situațiile devin mai ușor de rezolvate, iar speranța se cuibărește în sufletele și mințile lor. Din cele trei zodii de apă, Peștii vor fi cei mai avantajați, până la urmă.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) își remodelează viața încă din prima zi a noului an. Taurii sunt cei mai determinați să închidă gura târgului cu marile lor proiecte. Unele din planuri le ies chiar în primele 14 zile ale lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, restart!

Cât despre Fecioare, ianuarie este luna marilor schimbări în stilul lor de viață. Scapă de anumite excese și se focusează pe echilibru, pe armonie. Vin cu o doză extraordinară de energie chiar de la sărbătorile de iarnă! Capricornii o iau de la zero pe plan sentimental și le va merge bine.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) trebuie să își tempereze entuziasmul și/sau nervii. Tind să exagereze cu atitudinea lor, să se dea în stambă, mai pe românește, iar asta le poate periclita imaginea în timp. Este cazul să abordeze anumite contexte cu mai multă naturalețe, normalitate.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic ianuarie 2024. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) încep anul cu multe planuri, dar cu puțin chef de ele. În mintea lor, toate arată impecabil, dar când trebuie să pună mâna la treabă, parcă totul se strică din fașă!

Gemenii sunt destul de ciufuți toată luna, iar Vărsătorii delăsători. Balanțele amână niște lucruri pe care le pot face ușor… de lene!

ADVERTISEMENT