Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 iulie 2022. Perioadă dificilă pentru majoritatea zodiilor. Cine respiră, totuși, ușurat

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 18-24 iulie 2022, mai toate zodiile au câteva hopuri de trecut în următoarele 7 zile. Care sunt nativii feriți de probleme?
17.07.2022 | 10:40
Horoscop karmic pentru saptamana 1824 iulie 2022 Perioada dificila pentru majoritatea zodiilor Cine respira totusi usurat
Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 iulie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 18-24 iulie 2022 ne pune în încurcătură. Vor fi 7 zile destul de agitate pentru majoritatea nativilor.

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 iulie 2022: Leii devin vocali

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se pun în situații conflictuale fără să vrea. Opiniile lor nu sunt acceptate foarte ușor de ceilalți, mai ales că ei au tendința să le exprime cu ceva mai mult aplomb.

ADVERTISEMENT

Leii sunt cei mai vocali, cei care se impun în orice context chiar dacă au sau nu argumente valide. Berbecii pot fi un pic mai reținuți atunci când dezbat o temă cu persoanele dragi, dar dacă discuția are loc la locul de muncă sau cu străinii, la o terasă în oraș, se aprind repede. Săgetătorii nu vor fi nici ei mai pașnici, cel puțin în zilele de miercuri și joi. Au multe de spus, au verbul la ei, iar de data asta cei din jur ar fi bine să îi asculte. Simt nevoia să se ”răcorească”, să-și spună of-ul.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trec de la o stare la alta încă de luni. Duc toate sarcinile grele din familie pe umerii lor și parcă s-au săturat să fie mereu ei cei care se sacrifică.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor mai multă libertate

Gemenii simt nevoia de eliberare, de o vacanță, de mai multă libertate. S-au săturat să tragă singuri la căruță, așa că n-ar fi exclus să plece undeva singuri, fără să anunțe pe nimeni.
Vărsătorii sunt loviți de energii negative de unde nu se așteaptă.

Trebuie să își potolească, la rândul lor, karma de agresivitate. Balanțele stau ceva mai bine la toate capitolele în săptămâna care urmează, cu excepția micilor frecușuri care pot apărea în cuplu, cele mai multe de la cine ce cumpără și cu câți bani.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) se implică în problemele altora și ajung chiar să le adopte. Pun prea mult suflet în încercarea de a-i ajuta pe alții să fie fericiți. Interiorizează absolut fiecare stare a celuilalt. Ei duc empatia la următorul nivel. Astrele le recomandă să fie un pic mai detașați, chiar dacă sunt lucruri ce îi pot mișca emoțional.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au în față șapte zile pline de provocări. Taurii vor comunica diferit, iar Fecioarele vor alege să vină cu idei noi, dar pe care nu le vor exprima oricui și oricum.

ADVERTISEMENT

Capricornii, în schimb, sunt ceva mai reticenți, mai izolați. Nu au chef să comunice cu ceilalți.

ADVERTISEMENT