ADVERTISEMENT
Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 mai 2021. Zodiile de apă ajung la limita răbdării

Cel mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 24-30 mai 2021, nu vine cu vești tocmai bune pentru zodiile de apă.
Autor: Dan Suta | 23.05.2021 | 11:30
Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 mai 2021. Zodiile de apă ajung la limita răbdării
Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 mai 2021. Foto: univision.com

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 mai 2021: zodiile de apă au parte de furtuni serioase în viața lor, cele de foc iubesc ca în adolescență, cele de pământ sunt cuprinse de anumite temeri, iar cele de aer au probleme cu banii.

ADVERTISEMENT

Săptămâna care urmează nu va fi ușor pentru nimeni. Doar zodiile de foc sunt ferite de probleme, căci pentru ele începe o perioadă favorabilă din punct de vedere amoros.

Berbecii, Săgetătorii și Leii vor avea parte de momente frumoase alături de persoana iubită. Berbecii sunt cei care au cel mai mult lipici când ies la agățat, iar Săgetătorii se lasă agățați.

Horoscop karmic pentru săptămâna 24-30 mai 2021

Nici cu Leii nu ne e rușine. Știu să fie sufletul petrecerii, iar la unele party-uri s-ar putea să își găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Ne mutăm la zodiile de aer, unde lucrurile scârțâie din punct de vedere financiar. Pentru Gemeni, Balanțe și Vărsători, ultima săptămână din luna mai fine cu strângerea curelei.

Gemenii trebuie să renunțe la anumite investiții după ce le analizează mai bine. Descoperă că au fost păcăliți de partenerii lor de afaceri.

Vărsătorii sunt nevoiți să anuleze anumite drumuri, chiar excursii planificate pentru că trebuie să dea bani pe lucrurile care se strică prin casă.

ADVERTISEMENT

Balanțele pot ajunge la cuțite cu cei din familie din cauza lipsei banilor. Vor suferi pentru că nu-și vor putea îndeplini anumite capricii.

Zodiile de apă au parte de taifunuri și uragane în viețile lor. Scorpionii dau față cu o realitate destul de crudă și descoperă adevăruri despre oameni pe care îi vedeau ca pe niște zei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ au tot felul de preocupări

Racii stau ceva mai bine la capitolul emoții, dar se pot certa cu colegii de muncă din cauza unor opinii diferite pe teme politice sau religioase.

Peștii se ceartă cu toată lumea. Oricine le iese în cale intră în gura lor. Sunt puși pe harță aproape toată săptămâna.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ au tot felul de temeri. Taurii și Fecioarele au preocupări legate de sănătate, iar de o parte a acestora vor scăpa la sfârșitul săptămânii. Capricornii își fac griji legate de anumite promisiuni pe care unii oameni nu le onorează față de ei. Nu vor să mai treacă printr-o nouă dezamăgire.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!