Life
notix pixel id

Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021. Zodiile de foc sunt protejate de Divinitate

Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021: zodiile de foc vor fi protejate de Divinitate în perioada care urmează.
24.10.2021 | 10:45
Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021. Zodiile de foc sunt protejate de Divinitate
Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021. Foto: cbc.ca
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021, zodiile de foc vor fi sub protecție astrală. Planurile lor se vor finaliza unul câte unul și vor reuși să iasă în față cu idei excelente.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se află într-o perioadă bună a vieții lor. Leii și Săgetătorii sunt ceva mai avantajați decât Berbeci, asta deoarece au știut când să renunțe la orgoliu pentru a se integra în peisaj.

Pentru cei născuți în zodia Berbec, săptămâna va fi bună mai ales din punct de vedere sentimental. În cazul lor, astrele le recomandă să învețe să mai lase de la ei atunci când pornesc anumite conflicte cu vârstnicii din familie.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 25-31 octombrie 2021

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun presiuni pe cei din jur pentru a afla anumite adevăruri. Racii descoperă niște trădări neașteptate și merg până în pânzele albe pentru a-și confirma anumite crezuri.

Scorpionii nu sunt vocali, ci încep să își joace cartea într-un mod cât se poate de subtil. Pot fi oamenii care răstoanră niște evenimente, pentru că vin cu soluții imprevizibile.

ADVERTISEMENT

Peștii își arogă anumite drepturi pe care nu le au. Vor apela la sentimentalisme și s-ar putea să aibă câștig de cauză.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână în care trebuie să își învingă anumite frici. Gemenii sunt cei mai pregătiți pentru anumite situații ale vieții, unele de care s-au mai lovit în trecut.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt cei mai curajoși și devin un real model pentru cei din jur. Vor fi extrem de concentrați pe ceea ce au de făcut. Nimeni nu îi poate abate de la planul lor.

Taurii trec prin situații neplăcute

Balanțele poartă tot felul de discuții sensibile cu anumite persoane pentru a afla cum să se raporteze la unele chestiuni incerte.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o perioadă în care sunt cuprinși de tot felul de neliniști. Taurii încep să se reacomodeze cu niște situații prin care nu și-au dorit să mai treacă.

Fecioarele transformă dialogul în artă, însă realizează că nu este suficient, mai ales când au de-a face cu oameni care nu le prezintă încredere.

ADVERTISEMENT

Capricornii se îngrijorează pentru anumite persoane din familie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri