Life
notix pixel id

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022. Zodiile de apă, puse în dificultate de soartă

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022: zodiile de apă vor fi puse în situații dificile. Anumite persoane le fac zile fripte, motiv pentru care au stări de irascibilitate.
09.01.2022 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 1016 ianuarie 2022 Zodiile de apa puse in dificultate de soarta
Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022, zodiile de apă trebuie să rezolve niște probleme sentimentale destul de serioase.

Vor fi puse în dificultate de soartă mai ales în a doua jumătate a săptămânii, atunci când trebuie să ia o decizie definitivă ce poate implica terțe persoane.

ADVERTISEMENT

Cei care tărăgănează anumite hotărâri până în ultima clipă au cel mai mult de pierdut. Cu excepția Racilor, care stau ceva mai bine la capitolul emoțional, Scorpionii și Peștii întâmpină serioase dificultăți de comunicare.

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022

Pe lângă problemele amoroase, pentru acești nativi de apă lucrurile se pot complica și din punct de vedere financiar. Au nevoie de mai multă stabilitate, iar astrele vin și îi trag de mânecuță spunându-le că sunt pe drumul greșit.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt dispuse să facă eforturi uriașe pentru a-i înțelege pe cei din jur. Se pun în mod voit în anumite situații complicate pentru a-și testa răbdarea și capacitatea de a discerne lucrurile.

Săgetătorii îi pot pune la încercare pe cei din jurul lor cu tot felul de întrebări-capcană. Abilitățile lor vor ieși la iveală în cele mai neașteptate momente. Se vor dovedi a fi foarte buni detectivi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână plină de muncă, de provocări care mai de care mai tari. Taurii nu pot renunța ușor la orgoliul lor, cu toate că vor fi presați să fie mai concilianți.

Fecioarele renunță să se mai consume pentru cei din jur și încep să își urmărească mai mult interesele personale. Au de gând să facă o serie de schimbări importante în felul în care abordează problemele.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer schimbă planurile

Capricornii bat pasul pe loc, dar un eveniment neprevăzut îi scoate din comoditate la sfârșitul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) renunță la anumite planuri căci apar situații neprevăzute. Gemenii stau bine la toate capitolele, spre deosebire de Balanțe și Vărsători.

Pentru aceștia din urmă, situația amoroasă se poate complica pe măsură ce nu renunță la capriciile lor și se impun copilărește în relație.

Vărsătorii trebuie să fie atenți la toate tranzacțiile pe care le au în derulare și la contractele pe care le semnează.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE