Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021. Zodiile de foc, câștiguri pe toată linia

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021: zodiile de foc vor avea parte de câștiguri nesperate la toate capitolele. Totul le merge ca pe roate!
12.12.2021 | 10:45
Horoscop karmic pentru saptamana 1319 decembrie 2021 Zodiile de foc castiguri pe toata linia
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021, zodiile de foc vor fi în centrul atenției. Sunt cele mai avantajate de astre în perioada următoare.

Înainte de Crăciun, multe zodii pot da lovitura în domeniul în care activează. Altele descoperă că au talente pe care până acum nu le-au băgat în seamă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) reușesc să aibă parte de câștiguri. Leii își vor umple buzunarele, ca rezultat al muncii lor. În sfârșit, șefii vor vedea cât de mult se străduiesc și cât de multe lucruri au obținut.

Horoscop karmic pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021

Berbecii pun mare preț pe banul câștigat prin muncă și îl vor folosi cum se cuvine. Săgetătorii au parte mai degrabă de câștiguri spirituale. Se vor reîmprieteni cu persoane cu care credeau că sunt dușmani.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână cu suișuri, dar mai ales cu coborâșuri. Nici nu bine vor ieși cu bine dintr-o problemă, căci va apărea o alta în locul ei.

Gemenii se vor concentra din ce în ce mai mult asupra muncii, dar anumite necazuri din anturajul lor îi vor perturba. Nici Balanțele nu mai dau randamentul de altădată și asta din cauza dificultăților apărute acasă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii simt că unele din dorințele lor nu se mai pot realiza, după ce primesc o serie de răspunsuri negative. Nu trebuie să renunțe la luptă.

Zodiile de apă, perioadă tumultuoasă, sufletește vorbind

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) traversează o perioadă de renaștere spirituală. Racii se concentrează tot mai mult asupra chestiunilor misterioase și aprofundează teme prin care vor să învețe anumite lucruri. Multe din dilemele lor se vor accentua.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt preocupați pentru soarta unei persoane dragi și devin din ce în ce mai afectați de ce se întâmplă în jurul lor. Peștii trec prin momente de cumpănă din punct de vedere sentimental. Au de făcut o alegere extrem de grea.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână plină de revederi. Taurii petrec clipe frumoase alături de părinți sau bunici, iar Fecioarele se bucură și ele de prezența oamenilor apropiați sufletului lor.

Este o săptămână a reîntâlnirilor magice și pentru Capricorni. Aceștia le fac o surpriză rudelor, oferindu-le niște cadouri frumoase.

 

ADVERTISEMENT