Life

Horoscop karmic: săptămâna 3-9 aprilie 2023. Zodiile de foc au un noroc chior

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023. Zodiile de foc vor avea parte de un noroc extraordinar. Primesc mulți bani!
02.04.2023 | 13:55
Horoscop karmic saptamana 39 aprilie 2023 Zodiile de foc au un noroc chior
Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023: în perioada care urmează, zodiile de foc se vor bucura de toată atenția astrelor, dar și a celor din jur.

Horoscop karmic pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023. Ce se întâmplă cu fiecare zodie?

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) primesc șansa unei vieți noi, mult mai bune. Norocul nu se clintește din calea lor. Chiar și cei mai pesimiști dintre acești nativi vor avea parte de câte o izbândă la care nu se așteptau în veci.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt în centrul atenției și pot primi o mărire salarială. Leii încep proiecte interesante, menite pentru felul lor de a fi. Cât despre Săgetători, aceștia dau de noroc în dragoste.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) reușesc să definitiveze niște planuri greoaie, începute poate chiar de mai mulți ani. Ne referim aici la cei care au construit o casă sau ceva măreț, poate chiar au pus bazele unei afaceri.

ADVERTISEMENT

Gemenii mai au parte și de niște vizite surpriză din partea unor persoane pe care nu le-au mai văzut de mult. Pot fi oameni care vin la ei, de sărbători, din străinătate.

Zodiile de apă trebuie să fie atente la karma de ignoranță

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun mai mult preț pe cuvântul dat. Din punct de vedere karmic, trebuie să renunțe la karma de ignoranță. Ignoranța îi face să piardă trenuri importante, iar unele din aceste trenuri chiar stau destul de mult în gara lor.

ADVERTISEMENT

Racii sunt mai atenți la ce confesiuni fac și mai ales cui se adresează. Scorpionii sunt mai atenți la nevoile persoanei iubite, în timp ce Peștii acordă mai mult sprijin colegilor de la muncă. În sfârșit vor învăța să lucreze în echipă.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână de vis. După semnele de foc, ele sunt cele mai avantajate din punct de vedere astrologic în perioada 3-9 aprilie 2023.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt extrem de încântați de munca pe care o fac și rezultatele se văd. Fecioarele capătă tot mai multă popularitate cu realizările lor. Capricornii dau de o persoană cu care s-ar putea căsători.

 

ADVERTISEMENT