Life

Horoscop luna octombrie 2023. Camelia Pătrășcanu atenționează 5 zodii!

Horoscop luna octombrie 2023. Camelia Pătrășcanu face previziunile pentru primele 15 zile ale perioadei. Care sunt zodiile atenționate?
28.09.2023 | 14:42
Horoscop luna octombrie 2023 Camelia Patrascanu atentioneaza 5 zodii
Horoscop luna octombrie 2023, by Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii octombrie este foarte relaționistă. Avem de-a face cu multe persoane și suntem atenți ce primim de la ele. Asta și pentru că Marte atinge punctul de karmă până pe 12 octombrie.

Horoscop luna octombrie 2023. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Vom avea sentimentul că se repetă o situație de viață, că avem un deja-vu. Învățăm să spunem nu acolo unde ne-am lăsat smuls un „Da”. De data asta, astrele sunt de partea noastră și ne ajută să fim mai fermi și mai autoritari.

ADVERTISEMENT

Horoscop luna octombrie 2023. E mai multă energie să repari propriile greșeli decât cele către care te împing alții. Ne dăm seama că altă dată ne-am prins în plasă pentru că nu am știut să gestionăm relațiile cu ceilalți.

Pentru Berbeci, este o perioadă tensionată. Se repetă multe povești ale trecutului, poate chiar cu aceleași persoane. Pot fi situații și contexte în care au mai fost puși. Dacă fac ce au făcut în rândul trecut, vor ajunge la același rezultat. Nu înseamnă să își calce pe conștiință, ci să găsească o formulă mai amiabilă să exprime ceea ce simt și ceea ce sunt.

ADVERTISEMENT

Taurii au creativitate profesională, pot căpăta niște dibăcii. Pot învăța lucruri tehnice noi, care îi ajută în profesie. Poate exista o ciocnire cu o persoană care să îi sâcâie de ceva vreme. Se reactivează niște situații pentru a se spune ce nu s-a spus și a se recunoaște anumite merite.

Gemenii au o perioadă în care nevoile inimii sunt activate, iubirea sau bucuria de a fi. Indiferent care sunt sarcinile pe care le au de rezolvat, de data asta cel mai important e să își petreacă timpul într-un mod plăcut pentru sufletul lor. Pot începe activități noi.

ADVERTISEMENT

Horoscop luna octombrie 2023. Racii au activată casa și căminul și se discută mult în casă despre activități care trebuie să fie rezolvate. Sunt repuse pe tapet probleme mai vechi, poate legate de zestre sau de o avere. Au forță să se impună în familie sau în viața conjugală. Clarifică niște aspecte care trenează de ceva vreme. Trebuie clarificat un anumit start în viață.

Fecioarele sunt mai atente la banii lor

Leii au o perioadă bună pentru cunoaștere. Discută sau urmăresc alte persoane și au inspirație din modelele pe care le urmăresc. În tot cazul, culeg informații și se întreabă mereu cum să facă un anumit lucru. Pentru Fecioare, prima parte a lui octombrie 2023 vine cu interes pentru bani. Marte, Soarele și Mercur în zona câștigurilor prin eforturi le atrage atenția să nu greșească, să nu repete o greșeală, ci să învețe din greșeala făcută altcândva.

ADVERTISEMENT

Balanțele au multe planete instalate în semnul lor. Pot avea comportamente greu de înțeles de către cei din jur. Au nevoie de răbdare cu ele însele, căci trec printr-o perioadă de autoanaliză foarte serioasă. Multe situații seamănă cu altele pe care le-au mai trăit.

Scorpionii pot avea o perioadă încărcată și e bine să o parcurgă mai relaxat, ori poate fi o perioadă mai detașată. Au nevoie să admire un tablou de ansamblu, iar alții sunt mai greu de găsit, se pitesc, nu vor să se implice în lucruri prea complicate.

Horoscop luna octombrie 2023. Pentru Săgetători, perioada 1-14 octombrie 2023 poate aduce prietenii, cunoștințe, relații, întâlniri și lucrurile acestea vin mai mult la invitația cuiva. Pot fi plăcute aceste invitații, însă trebuie să analizeze dacă toate contextele sociale sunt potrivite pentru ei.

Vărsătorii sunt chemați la rampă

Capricornii au un test legat de relația cu autoritățile. Aspectele sunt destul de tensionate, semn că nu le convine ceva. Au sentimentul că nu sunt respectați ori că munca lor nu este onorată. Alți Capricorni se află într-un punct în care au mai fost în trecut.

Vărsătorii au multe discuții, sunt chemați la rampă, sub lumina reflectoarelor. Se discută activități pe termen lung. Pot avea sentimentul că au mai fugit altă dată de anumite provocări.

Horoscop luna octombrie 2023. Peștii au mare condiționare într-o relație cu o persoană de la care așteaptă lucruri. Relația de dependență e de analizat. În orice astfel de relație ei pierd multă energie și trebuie să vadă dacă pot suporta anumite lucruri, dacă au curajul să-și spună păsurile ori să își ceară drepturile.

ADVERTISEMENT