Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 februarie 2022. Ego-ul le dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop realizat de astrologul Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 februarie 2022: ego-ul le dă bătăi de cap multor zodii. Cine sunt cei mai avantajați?
13.02.2022 | 13:42
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru saptamana 1420 februarie 2022 Egoul le da batai de cap zodiilor
Horoscop Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 februarie 2022. Foto: Facebook/ pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 februarie aduce câteva vești bune pentru zodii, dar și câteva semnale de alarmă.

Persoanele extrem de egoiste ar trebui să facă un pas în spate, să se gândească mai mult la cei din jur. Multe dintre zodii încep, însă, să își vadă anumite vise realizate. Proiectele în care au crezut și pentru care au luptat vor prinde contur.

ADVERTISEMENT

Berbecii au o săptămână genială, în care trebuie să-și adune resursele. Au o săptămână plină de dragoste, dar și cu unele lecții legate de bani.

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 14-20 februarie 2022

Taurii au și ei o perioadă încărcată. Vor avea câteva lecții de viață, dar și de personalitate. Dragostea nu îi ocolește, dar îi pune în niște situații în care se luptă și se tensionează singuri.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă interesantă. Va fi plină de îndrăzneală și de reușite. Prima zi, 14 februarie, le va aduce transformări benefice.

Racii își văd unele vise împlinite. Trebuie să lase trecutul în urmă. Leii pot fi puțin scuturați de Luna Plină, care are loc pe 16 februarie chiar în semnul lor. Trebuie să se adune și să fie deschiși, căci nu e o perioadă ușoară.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o săptămână bună dacă n-ar fi ego-ul la mjloc. Și ei au aricii lor, care nu le dau pace. Ziua Îndrăgostiților le cam pun pe gânduri. Se ascund după degete.

Balanțele vor avea o săptămână plină de realizări. Perioada începe cu dragoste. Sunt avantajate cele cu relații de cuplu.

ADVERTISEMENT

Capricornii au noroc la bani

Scorpionii au o săptămână drăguță, dar cu ghilimelele de rigoare. Nu-i lasă în pace ego-ul nici pe ei.

Săgetătorii trec prin lucruri bune, după ce s-au declanșat tot felul de schimbări și de transformări. Săptămâna e în favoarea lor. Vor avea parte de unele bucurii.

Capricornii trebuie să se lase puși în mișcare de mecanismele iubirii. Pe 15 februarie se pot lega niște lucruri pe plan financiar. Merg cu valul în direcția astrelor.

Vărsătorii s-ar putea să observe că persoana iubită e ceva mai egoistă. Pe 17 februarie se confruntă cu anumite momente de tristețe, de ordin spiritual. Peștii au parte de lucruri benefice. Ego-u îi poate măcina la serviciu și în tot ce ține de bani.

ADVERTISEMENT