Life

Horoscop Minerva: Avertismente pentru cinci zodii, până la final de săptămână

Astrologul Minerva vine cu avertismente pentru cinci zodii, până la final de săptămână. Unii nativi nu trebuie să se ofere să facă lucruri pe care nu le pot duce la bun sfârșit.
16.03.2022 | 23:45
Horoscop Minerva Avertismente pentru cinci zodii pana la final de saptamana
Horoscop Minerva pentru finalul săptămânii. Avertismente pentru cinci nativi. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minerva a dezvăluit, la 6TV, care sunt avertismentele astrelor pentru nativi, până la finalul acestei săptămâni.

Horoscop Minerva: Avertismente pentru cinci zodii

Berbec

Acești nativi își petrec cea mai mare parte a timpului singuri, dar trebuie să fie atenți la ceea ce postează online, să nu scrie anumite lucruri care îi pot răni pe prietenii apropiați. E important să fie mai reținuți și să aibă grijă la ce informații publică.

ADVERTISEMENT

Visează cu ochii deschiși și își fac scenarii în legătură cu viața amoroasă. Își imaginează că totul e perfect, dar acest lucru le-ar putea aduce dezamăgire. Trebuie să acorde atenție intuiției și nu părerilor celor din jur.

Taur

Ar putea fi foarte sensibili la emoțiile oamenilor întâlniți la locul de muncă. Energiile de joi și de vineri i-ar putea face pe unii nativi să se simtă amenințați de reușitele aparente ale altor persoane, dar trebuie să aibă răbdare și să evite confruntările directe.

ADVERTISEMENT

Totodată, Taurii trebuie să se bucure de realizările lor de până acum și nu să se gândească la ce nu au reușit să realizeze. Nu trebuie să renunțe la propriile nevoi atunci când este vorba despre bani.

Gemeni

Trebuie să vadă contactele care le sunt utile, dar să aibă și sentimentul că lucrurile merg bine. Astrele îi avertizează pe Gemeni să nu se ofere voluntar să rezolve anumite probleme pentru că vor fi prea solicitați și nu vor putea să le ducă la bun sfârșit pe cont propriu. Nu trebuie să supraestimeze ceea ce pot face.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii trebuie să accepte schimbările din viața lor, chiar dacă pot fi incomode. E mai bine să renunțe la ceva care nu mai funcționează și care nu mai este util pentru ei decât să le păstreze în continuare.

Își deschid sufletul în fața unei anumite persoane, dar e important să nu înceapă o relație cu o minciună. Pe de altă parte, nici nu e bine să spună tot adevărul.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele au grijă de ceilalți, dar nu trebuie să uite să se ocupe și de propriile lor nevoi. Acești nativi ar putea face schimbări mici, dar productive, pentru a avea grijă de ei. Ar vrea să se mute la cineva, dar nu este momentul potrivit, mai ales dacă nu simt că trebuie să o facă.

ADVERTISEMENT