Life

Horoscop Lidia Fecioru până la finalul anului 2022. Avertismente pentru Gemeni și Fecioare

Lidia Fecioru a consultat astrele și a aflat care este horoscopul până la sfârșitul anului 2022. Renumitul astrolog pune foarte mare accent pe sănătatea mintală.
25.03.2022 | 11:59
Horoscop Lidia Fecioru pana la finalul anului 2022 Avertismente pentru Gemeni si Fecioare
Horoscop Lidia Fecioru. Ce se întâmplă cu zodiile până la sfârșitul lui 2022. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Parapsihologul a dezvăluit pentru romaniatv.net că pandemia nu va rămâne fără consecințe, dar asta înseamnă că semnele zodiacale trebuie să pună pe primul plan sănătatea.

În plus, Lidia Fecioru anunță advertismente pentru persoanele născute în zodiile Gemeni și Fecioară. De asemenea, cei norocoși sunt cei din Berbec.

ADVERTISEMENT

Horoscop Lidia Fecioru. Ce se întâmplă cu zodiile până la sfârșitul lui 2022

Berbec

Te numeri printre favoriții lui 2022. Ai succes până prin noiembrie, îți folosești timpul cu chibzuință. Este o perioadă perfectă pentru a crea, pentru a porni o afacere. 12 ani de-acum încolo strângi roade.

Taur

Ești o persoană foarte truditoare, gata să-ți asculți intuiția. Îți poți schimba jobul, e important să fii tot timpul în mișcare. Pot apărea oportunități de plecare în străinătate, cu contract de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Astrele te îndeamnă să fii atent la partea financiară, la investiții pentru că există un risc destul de mare să faci greșeli uriașe. În 2022 este posibil să-ți schimbi traiectoria în plan profesional.

Rac

În 2022 ești cu adevărat într-un montagne russe, cu foarte multe provocări. Îți pui mintea la contribuție și dai dovadă de creativitate. Lucrurile mai puţin bune vor veni ca să faci ceva bun.

ADVERTISEMENT

Leu

Te numeri printre nativii care în anul 2022 se bucură de noroc, ești sub protecția astrelor. În plus, nu este nevoie să muncești până la epuizare. Este timpul să te ocupi mai mult de propria persoană.

Fecioară

Ești foarte muncitor, dar fii atent la investițiile în bani. În primăvară există riscul să cumperi lucruri foarte scumpe, mare atenție la riscul de pierdere care este foarte mare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ajuți foarte mult, dar nu primești lucrurile pe care le oferi. E de preferat să te gândești mai mult la tine, să fii puțin egoist. Soarta ar putea pregăti o glumă proastă celor care se vor arunca cu capul înainte.

Scorpion

Culegi roadele muncii, dar e bine să te odihnești mai mult. Nu te epuiza pentru a strânge bani, e important să înveți să-ți domolești dragostea pentru bani. Învață să ai încredere în oameni.

Săgetător

Pentru persoanele aflate sub acest semn zodiacal astrele spun că trebuie să depună eforturi pentru a-și păstra partenerul de viață. Au tendința să-l neglijeze. Nu ai motive să te plângi de bani.

Capricorn

Se cere mai multă atenție la iubire, la relația de cuplu. E indicat să stai cât mai mult lângă partenerul de viață pentru că în caz contrar ar putea avea loc consecințe destul de urâte.

Vărsător

Reușești să faci din puțin mult. Ce sădești acum, în 2022, vei culege în următorii ani. Ești ispitit să investești bani în diferite lucruri. E bine să reziști unor astfel de ispite.

Pești

Anul 2022 te ajută să-ți croiești un alt drum în viață. Acum cauți care este calea pe care vrei să mergi, te reprofilezi. De asemenea, până în decembrie nu duci lipsă de bani.

ADVERTISEMENT