Life
notix pixel id

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Ce se întâmplă cu Taurii

Horoscop realizat de Minerva pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022: află ce îți rezervă astrele în perioada aceasta. Care sunt zodiile avantajate și dezavantajate?
17.01.2022 | 10:57
Horoscop realizat de Minerva pentru saptamana 1723 ianuarie 2022 Ce se intampla cu Taurii
Horoscop Minerva pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Foto: newsbeezer.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop realizat de astrologul Minerva, pentru săptămâna în curs, 17-23 ianuarie 2022, multe zodii vor trece prin tot felul de transformări interesante.

Este o săptămână în care unele dileme vor fi lămurit, în timp ce altele se vor adânci. Nicio zi nu va semăna cu cealaltă.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt într-o poziție puternică, dar vulnerabilă la muncă. Relațional, viața lor amoroasă va fi plină de surprize și aventuri.

Horoscop Minerva pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022

Taurii au schimbări neașteptate. Se confruntă cu perspective noi. Folosesc echipamente de ultimă generație pe care nu le-au folosit până acum. Trebuie să învețe cât de mult pot.

ADVERTISEMENT

Gemenii merg undeva cu trenul. S-ar putea să cunoască anumite persoane în călătoria lor. Le e recomandat să nu fie foarte timizi și nici extrem de cumpătați. Își fac prieteni noi.

Racii obțin informații importante de la prieteni sau cunoscuți. Totul ar trebui să funcționează bine. Trebuie să facă doar ceea ce trebuie, să analizeze totul mai atent.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să lucreze așa cum au făcut până acum. Relațiile cu cei din jur vor fi deosebit de deschise și de calde. Viața lor se va schimba ușor mai ales de marți, 18 ianuarie, odată cu Luna Plină.

Fecioarele au muncit din greu și își găsesc și răsplata. Săptămâna e plină de idei creative. Luna Plină le aduce niște lucruri noi, în sensul că toate ideile lor vor forma un parteneriat creativ pentru a duce lucrurile la următorul nivel.

ADVERTISEMENT

Balanțele au mintea în toate părțile. Le va fi destul de greu să înțeleagă concepte noi pe care nu le-au mai întâlnit până acum.

ADVERTISEMENT

Capricornii obțin ce vor

Scorpionii pot întâmpina situații neplăcute. Dacă vorbesc despre ei, s-ar putea să fie supărați. Le va fi greu să ierte anumite lucruri prietenilor.

Săgetătorii au atins recent un obiectiv mare, iar asta le dă o forță aparte. S-ar putea să se joace cu o serie de opțiuni pentru viitor. Nu vor fi siguri care e cea mai potrivită pentru ei.

Capricornii pot cere o mărire de salariu sau prezintă o idee de proiect. Cu ajutorul cuvintelor lor, vor obține exact ceea ce își doresc.

Vărsătorii poartă discuții interesante cu cei din jur. Vor îmbrățișa concepte inovatoare care duc la extinderea orizonturilor lor.

Peștii au dificultăți în a-și da seama ce vor cu adevărat. Orele suplimentare la locul de muncă s-ar putea să îi ajute să evolueze.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru canalul de Youtube 6TV.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE