Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 19 decembrie 2021. Leii pot decide să se căsătorească

Neti Sandu a transmis cum va fi ziua de duminică pentru toate cele 12 zodii. Decizie importantă pentru mai mulți nativi, inclusiv pentru Lei, care pot decide să se căsătorească.
19.12.2021 | 09:56
Horoscop Neti Sandu duminica 19 decembrie 2021 Leii pot decide sa se casatoreasca
Horoscop Neti Sandu: duminică, 19 decembrie 2021. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis ce le așteaptă pe cele 12 zodii în ziua de duminică. Conform acesteia, va fi o zi frumoasă, iar încrederea în noi ne arată că totul va fi bine într-un final, chiar dacă poate în acest moment al vieții suntem mai pesimiști.

Vibrația zilei este trei și astrele ne îndeamnă să vorbim, să spunem ce ne deranjează și să nu ne lăsăm afectați.

ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru duminică, 19 decembrie 2021

Berbec

Puteți rezolva o problemă mai veche, căci reapare cineva în viața voastră, o persoană care v-a făcut mult rău. Discutați și poate iertați.

Taur

Horoscopul realizat de Neti Sandu la Pro TV arată că Taurii sunt pregătiți pentru o nouă etapă în viața lor, căci au atins maturitatea emoțională.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Discuți cu partenerul de viață despre ce se va întâmpla mai departe în relația voastră, poate acum, poate de sărbători. În orice caz, astrele sunt de partea ta.

Rac

Racii pot merge la o cafea, se mai destind, și își dau seama că și-au mai vindecat din rănile sufletești și nu mai sunt așa împovărați de ele.

ADVERTISEMENT

Leu

Cei din zodia Leu pot decide că vor să se căsătorească. În orice caz, este vorba despre un moment extrem de important în viața voastră.

Fecioară

Posibile plimbări pentru Fecioare duminică. Fie că vrei să vezi cât de bine merge mașina sau că vrei să mai schimbi aerul, cert este că mergi la o plimbare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este momentul să ajuți pe cineva apropiat, fie că este vorba doar de un sprijin online.

Scorpion

Vrei să socializezi, să te mai destinzi și chiar poți primi un cadou restant, pe care nu l-ai luat atunci când trebuia, din diverse motive.

Săgetător

Veștile sunt bune atât în plan sentimental, dar poate și profesional. Puteți câștiga un titlu, care este un motiv de sărbătoare, sau se poate chiar să vă găsiți sufletul pereche.

Capricorn

Viața amoroasă e posibil să se schimbe radical. Găsiți o cheie către inima persoanei iubite, motiv pentru care vă va merge foarte bine în planul iubirii.

Vărsător

Cei din zodia Vărsător sunt chemați de prieteni pe afară. Este momentul să mai socializați!

Pești

S-ar putea să mergi la o zi de naștere sau la o petrecere, la care sunt invitați numai oameni dragi ție.

ADVERTISEMENT