Life

Horoscop Neti Sandu: duminică, 22 august 2021! Cheltuieli pentru Vărsători, petreceri pentru Tauri

Horoscopul întocmit de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 22 august 2021, anunță o zi în care majoritatea nativilor din zodiacul european vor avea motive de sărbătorit, iar Vărsătorii vor face cheltuieli mai mari decât s-ar fi așteptat.
22.08.2021 | 09:37
Horoscop Neti Sandu duminica 22 august 2021 Cheltuieli pentru Varsatori petreceri pentru Tauri
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, 22 august 2021, sunt favorabile pentru majoritatea semnelor zodiacale, iar nativii vor petrece momente deosebite alături de prieteni, cunoscui și familie, ziua de duminică fiind una parcă dedicată celor dragi și încărcării bateriilor pentru săptămâna care urmează.

Horoscop Neti Sandu: duminică, 22 august 2021, previziuni astrologice pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Nativii din Berbec vor avea, astăzi, o zi în care vor rezolva, rapid, o problemă de afaceri, vor primi un pont care s-ar putea să aducă câștiguri substanțiale în plan financiar. Apoi, alături de familie, vor avea ocazia să petreacă ca în vremurile bune, strânși în jurul mesei, relaxându-se alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea motive să petreacă. Fie că e vorba de un nou domiciliu, fie că au terminat renovarea celui vechi, cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea motivul perfect să își strângă prietenii și să pună la punct o mică agapă.

Gemeni

Nativii din Gemeni vor avea și ei ocazia să socializeze, să se vadă cu cei din anturajul intim și să se relaxeze. Ceea ce este important este să nu uite că este weekend și că trebuie să se relaxeze cât mai mult pentru a avea energia necesară pentru o nouă săptămână.

ADVERTISEMENT

Rac

Puțină mișcare este chiar recomandată pentru cei născuți sub semnul Racului. Fie că vorbim de o plimbare, fie că vorbim de sport, alături de cei dragi se vor simți mai bine ca niciodată și se vor umple de energie pozitivă.

Leu

Nativii din Leu simt nevoia să socializeze așa că vor face toate demersurile necesare pentru a se vedea cu prietenii, chiar dacă asta va însemna o cheltuială suplimentară. Dar, indiferent de partea financiară, în plan psihic, întâlnirea cu apropiații vă va face bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Problemele mai vechi în cuplu pe care le aveau nativii din Fecioară se vor rezolva, astăzi, în urma unor discuții și, după aplanarea situației, va fi ocazia perfectă pentru o mică petrecere.

Balanță

Cei născuți sub semnul Balanței și care nu sunt implicați într-o relație ar putea avea astăzi ocazia să își găsească un partener. Cei care sunt deja implicați într-o relație vor avea ocazia să se bucure de prieteni și să își pună în valoare talentele de Chef pentru a le pregăti ceva delicios celor dragi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii din Scorpion ar trebui să profite de ziua liniștită de astăzi și să facă puțină mișcare, o plimbare în natură ar fi perfectă pentru ca oboseala acumulată să dispară, iar tonusul psihic să crească.

Săgetător

Se anunță un moment plin de emoție pentru cei născuți în zodia Săgetător. Fie că este vorba de o petrecere prilejuită de o nuntă, de un botez sau, pur și simplu, o vizită la niște prieteni, socializarea este cuvântul zilei pentru nativii zodiei.

Capricorn

Nativii din Capricorn se vor bucura de liniște în compania familiei extinse, iar momentele petrecute vor fi de natură să vă aducă, din nou, zâmbetul pe buze și relaxarea după care tânjeați.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea cheltuieli mai mari decât s-ar fi așteptat, dar, din fericire, fiecare bănuț va avea o justificare cât se poate de bună, mai ales că plățile făcute sunt de natură să îi relaxeze la maximum pe nativi.

Pești

Ziua de astăzi este, pentru cei din Pești care nu au un partener, una potrivită să și-l găsească. Compania agreabilă a cuiva îi va impresiona pe nativii zodiei și îi vor face să se gândească la modul serios că este timpul să se așeze la casa lor.

ADVERTISEMENT