Life
notix pixel id

Horoscop Neti Sandu: joi, 12 august 2021. Capricornul pleacă în vacanță, la odihnă

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de joi, 12 august 2021, vine cu foarte multe reușite, pe toate planurile.
12.08.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu: joi, 12 august 2021. Capricornul pleacă în vacanță, la odihnă
Horoscop Neti Sandu: joi, 12 august 2021. Capricornul pleacă în vacanță, la odihnă. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Zodiile au energie și pricepere ca să facă lucrurile bine, mai spune astrologul știrilor Pro TV. În plus, recompensele nu întârzie să apară.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 3, comunicarea fiind cheia succesului în această zi. Citește mai jos previziunile complete pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 12 august 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate se ivește ocazia să reamenajați interiorul casei sau să luați lucruri noi. Îți poți crea în felul acesta un alt confort casnic.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să găsești partenerul ideal de afaceri și să te încânte cum lucrează. Munca în echipă, la patru mâini, anunță succes garantat.

Gemeni

Un semn de viață de la cineva care te cunoaște sau pleci undeva, în alt oraș. Este o zi numai bună pentru a lua pulsul unei relații.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate vă școliți într-un domeniu, fie și școala de șoferi, oricum e vorba de ceva care nu durează mult și uite așa rezolvi niște probleme.

Leu

Te bucuri de energie și ești gata să începi lucruri noi. Respingi cu orice preț ideea de monotonie și vrei să ai parte numai de adrenalină.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Apar de undeva niște bani, numai buni pentru o da o fugă până la mare sau la munte. Ia-ți familia și prietenii și nu mai aștepta.

Balanță

Ai idei constructive și ți se propun și diverse forme de colaborări. Nu spune nu, dacă vrei să mai faci rost de un ban în plus.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță o problemă de suflet care nu-ți dă pace. E cazul să vorbești deschis cu persoana care a produs rana și se rezolvă.

Săgetător

E posibil să apară cineva cu care vrei să faci echipă în viața de zi cu zi. În felul acesta îți va merge de minune din punct de vedere sufletește.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Achită-te de toate obligațiile de la locul de muncă și apoi poți pleca în vacanță, mai ales că te-a ajuns oboseala din urmă.

Vărsător

Cere-i șefului niște bani sau aparatură de ultimă generație ca să faci performanță. E o perioadă perfectă să evoluezi, să nu bați pasul pe loc.

Pești

Ieși la cafea sau poate pleci pe undeva în weekend cu persoana iubită ca să aduci un plus de culoare în relația amoroasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri