Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 29 iulie 2021. Peștii stau bine la capitolul dragoste

Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care este horoscopul pentru joi, 29 iulie 2021. Potrivit astrelor, se anunță o zi cu foarte multe schimbări.
29.07.2021 | 07:25
Horoscop Neti Sandu joi 29 iulie 2021 Pestii stau bine la capitolul dragoste
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale prind din zbor un pont dacă sunt pe recepție. Totul se petrece în mare viteză și nu e timp de pierdut.

Vibrația zilei este reprezentată cu numărul maestru 11, ceea ce înseamnă că nativii au prilejul să facă alegeri înțelepte.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 29 iulie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

E posibil să faci schimbări prin locuință, să cumperi alt mobilier și alte obiecte necesare. Din păcate, contul se cam subțiază cu această ocazie.

Taur

E momentul să te gândești mai mult la întemeierea unei familii. Împlinire, armonie și poate chiar copii, dacă nu aveți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se poate să pregătești un examen sau să te prezinți la un concurs, unde o să fie cu succes. Totul este să ai încredere în ceea ce știi.

Rac

E posibil să bați palma pentru un contract care îți poate asigura un venit constant și să ți se mulțumească public pentru ce ai lucrat.

ADVERTISEMENT

Leu

Se anunță o zi în care poți legaliza o situație sau bați palma pentru un proiect care are șanse foarte mari să te propulseze în carieră.

Fecioară

Sunt ceva plăți obligatorii de făcut, dar sunt și bani suplimentari care pot intra în conturile tale. Se ivesc niște colaborări neașteptate.

ADVERTISEMENT

Balanță

E momentul să te consulți cu partenerii de afaceri și să găsiți cea mai bună variantă de contract, dar mai ales pe ce termen trebuie semnat.

Scorpion

Vă puteți asocia cu cineva în afaceri, să dați drumul unui proiect care o să vă țină în priză și o să vă asigure banii în cont o vreme îndelungată.

Săgetător

Poate e cazul să-i oferi un răspuns persoanei care te-a invitat într-o plimbare în alt oraș, să-i spui când poți ajunge mai exact.

Capricorn

Gestionează mai bine banii din cont să-ți ajungă pentru cheltuielile curente în primul rând și abia apoi pentru plimbări și distracții.

Vărsător

Se adună bani din proiectul la care ai lucrat în trecut. Se rezolvă toate și ești plătit acum pentru munca depusă atunci.

Pești

În sfârșit, te convingi că ai făcut o alegere bună în privința partenerului de cuplu. Posibil să vă logodiți sau chiar să ajungeți la altar.

ADVERTISEMENT