Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 6 septembrie 2021. Nativul Scorpion îi ajută pe ceilalți

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 7 septembrie 2021. Urmează o zi plină de reușite pentru mai multe zodii, care primesc bani.
06.09.2021 | 08:01
Horoscop Neti Sandu luni 6 septembrie 2021 Nativul Scorpion ii ajuta pe ceilalti
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru luni, 6 septembrie 2021. Vibrația zilei este 6, iar nativii vor rezolva orice situație. Sunt șanse mari de reușită pentru multe zodii, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 6 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

E posibil să colaborezi cu cineva ca să câștigi niște bani în plus. Apar noutăți la locul de muncă și faci tot ce poți ca să faci lucrurile cât mai bine, mai ales că ai șanse de promovare și ai de gând să ceri o mărire.

ADVERTISEMENT

Taur

Te interesezi de o școală sau o grădiniță pentru copii și poate le faci și niște investigații medicale. Faci unele îmbunătățiri acasă, utilezi bucătăria sau spațiul de lucru, vrei să ai mai mult confort.

Gemeni

Găsești o persoană cu care rezonezi pe mai multe planuri și începeți o relație. Îi pui ideile în aplicare, să câștigi bani și să-ți extinzi afacerile, nu te mulțumești cu un singur job.

ADVERTISEMENT

Rac

Ar trebui să-ți verifici actele, să nu fi expirat vreunul și să ai probleme. Ai de rezolva to chestiune contractuală și încerci să obții toate semnăturile, îți iei alt job sau mergi la altă școală.

Leu

Un partener de afaceri insistă să colaborați și accepți, iar acest lucru este un avantaj pentru amândoi. Vin bani de l locul de muncă, dar și din particular, din colaborări.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să iei banii pe care îi aștepți de mult timp și te descurci cu cheltuielile. Apar noutăți pe mai multe planuri, dar și reușite, mai ales că ai muncit mult și vine recompensa.

Balanță

Te bucuri de anumite privilegii, primești banii pentru care ai muncit foarte mult și ții pasul cu toate facturile mari. Se poate să te întâlnești cu niște parteneri de afaceri și negociați până îți acordă clauzele contractuale pe care le aștepți.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Îi ajuți pe cei care se luptă cu boala sau cu sărăcia și strângi niște fonduri în acest sens. Poate strângi  prietenii ca să desfășurați o activitate de timp liber, să vă relaxați și să scăpați de tensiuni.

Săgetător

Ai parte de niște beneficii, poate bani sau alte stimulente. Vrei să avansezi în carieră, poate ceri o mărire de salariu sau un post cu mai multă vizibilitate.

Capricorn

Ai de comunicat în public, poate este vorba de lansarea unui proiect, o reușită în plan profesional. S-ar putea să primești o invitație de la prieteni și să pleci undeva câteva zile și să lucrezi de la distanță.

Vărsător

Poate mergi la un control medical ca să vezi care este starea ta de sănătate, să urmezi un tratament. Te preocupă situația banilor din cont și ceri niște sfaturi financiare ca să vezi dacă e momentul să faci sau nu o investiție.

Pești

Poate ai lipsit de la o întâlnire zilele trecute și ai o discuție cu persoana în cauză, să-i explici ce s-a întâmplat. Sunt șanse să te vezi cu niște parteneri de afaceri și accepți o colaborare, mai ales că ai nevoie de bani.

ADVERTISEMENT